Δ. Στεργίου-Καψάλης: “Το όραμα έγινε πράξη”
Πολιτική

Δ. Στεργίου-Καψάλης: “Το όραμα έγινε πράξη”

Το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου 2014 ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης μίλησε στην πλατεία Αγ. Γεωργίου και παρουσίασε το πρόγραμμα και τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

«Είμαστε εδώ, είμαστε εδώ όλοι μαζί, τρεις συνδυασμοί, επικεφαλής, στελέχη, δημότες. Έχουμε εμπειρία, έχουμε γνώση, έχουμε όραμα, έχουμε την ομάδα να προχωρήσουμε μπροστά, να αφήσουμε μακριά ίντριγκες, δολοπλοκίες, εκβιασμούς και συμφέροντα του χθες. Αυτή την άνοιξη αλλάζουμε πραγματικά εποχή. Δεν πάμε στην κάλπη με δίλημμα τι να ψηφίσουμε. Τώρα γνωρίζουμε ποιοι υποθήκευσαν και αιχμαλώτισαν την προοπτική στην πόλη μας και ποιοι την απελευθερώνουν από τα δεσμά της οικονομικής ασφυξίας. Συσπειρωθείτε στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο. Η διαδρομή της ζωής μας το εγγυάται».

 Στα Μελίσσια, στην καρδιά του “Καλλικρατικού” Δήμου Πεντέλης, ο Δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου –Καψάλης έστειλε μήνυμα νίκης και ενότητας σε όλους τους συνδημότες του Μελισσιώτες, που πλημμύρισαν την πλατεία του Αγ. Γεωργίου την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 το απόγευμα.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παρουσίασε το πρόγραμμα – συμβόλαιο με τον πολίτη για την επόμενη πενταετία, το οποίο και διανεμήθηκε στους παρευρισκόμενους και τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Γνήσιος, αληθινός, μαχητικός δήλωσε παρών και δεσμεύτηκε στην ανάγκη για προσφορά στο τόπο και στον Άνθρωπο, στην Πεντέλη, στον Μελισσιώτη και στον Πεντελιώτη, σε όλους εκείνους που η παρουσία τους και η δύναμή τους, δίνει δύναμη στην προσφορά και ανταμοιβή των κόπων και των θυσιών για ένα καλύτερο αύριο.

Πρωτοπόρος στην Αυτοδιοίκηση εφάρμοσε την ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση εδώ και δεκαεπτά χρόνια και σήμερα εισάγει το μοντέλο του αυτοδιοικητικού συνδυασμού των ευρύτερων αυτοδιοικητικών συναινέσεων και συμμαχιών γιατί :

  • δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε,
  • δεν μας δένει κανένα συμφέρον,
  • δεν έχουμε δέσμευση σε κανένα κόμμα, γιατί ανήκουμε στην Αυτοδιοίκηση και
  • στην κοινωνία που αυτή υπηρετεί.

 Στη συνέχεια ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο του σε όλους τους τομείς, μια προσπάθεια επίπονη και κοπιαστική με απότοκα, χρόνια προβλήματα που ταλάνιζαν τους πολίτες να βρουν δίκαιη λύση, την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, θέτοντας οριστικό τέλος «στον Δήμο -Όμιλο Κοινωφελών Επιχειρήσεων» και την εγκατάσταση αισθήματος εργασιακής ασφάλειας στους εργαζόμενους.

Παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, το οποίο έχει εκπονηθεί με γνώμονα την ανάπτυξη πραγματικής κοινωνικής πολιτικής για όλους τους δημότες με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη με διαφάνεια και καθαρότητα σε όλους τους τομείς. «Xτίζουμε σε γερά θεμέλια το αύριο με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Αυτή είναι η απάντησή μας στο νοσηρό χτες της προχειρότητας, της κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος, του διοικητικού αλαλούμ του «Ομίλου επιχειρήσεων» στον Δήμο.» τόνισε ο δήμαρχος.

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης παρουσίασε στους δημότες όλους τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ.

Στο πλάι του οι πρωτεργάτες και συντελεστές του συνδυασμού Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, επικεφαλής της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και Νίκος Τόλιος επικεφαλής του ΜΕΛΙΣΣΙΑ ΠΕΝΤΕΛΗ ΜΑΖΙ, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων.

“Παρών” δήλωσε και ο πρωτεργάτης της δημιουργίας της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ πρώην δήμαρχος του Δήμου Μελισσίων  Δημήτρης Τομπουλίδης.

Στην πανηγυρική παρουσίαση του προγράμματος της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ παρευρέθησαν σημαίνουσες προσωπικότητες από την πανεπιστημιακή κοινότητα, από τον χώρο των Γραμμάτων και Τεχνών, στρατηγοί ε.α., υποψήφιοι ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι και υποψήφιοι σύμβουλοι από την Περιφέρεια και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, από τους αθλητικούς και πολιτιστικούς Συλλόγους της πόλης και οι υποστηρικτές της Εστίας Δωρεάν Τροφίμων, Ιματισμού και Οικιακού Εξοπλισμού.

Το Όραμα έγινε πράξη

Τα Μελίσσια ψήφισαν δήμαρχο – ηγέτη τον Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet