Επίσημα μέλος της Συμπολιτείας ο Ηλίας Τσουχνικάς
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Επίσημα μέλος της Συμπολιτείας ο Ηλίας Τσουχνικάς

Μέλος της παράταξης Συμπολιτεία είναι πλέον ο δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς, ο οποίος χθες συμμετείχε για πρώτη φορά επίσημα στην Πολιτική Γραμματεία του συνδυασμού.

Η επικεφαλής της παράταξης, δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, καλωσόρισε τον κ. Ηλ. Τσουχνικά, όπως επίσης έκαναν και τα υπόλοιπα στελέχη της Συμπολιτείας.

Για την προσχώρηση του κ. Ηλ. Τσουχνικά στη Συμπολιτεία η κ. Δ. Κεχαγιά δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Ηλία Τσουχνικά στη Συμπολιτεία. Όπως έχω και με άλλη ευκαιρία τονίσει, στην πόλη μας και στο Δημοτικό της Συμβούλιο αυτά που μας ενώνουν είναι πιο πολλά από εκείνα που μας χωρίζουν. Η συνεννόηση, η συνεργασία και οι συγκλίσεις είναι σίγουρο ότι λειτουργούν προς όφελος του Δήμου και των δημοτών.

»Στο πλαίσιο αυτό ο Ηλίας Τσουχνικάς συστρατεύθηκε στην προσπάθεια που καταβάλει η νέα διοίκηση του Δήμου προκειμένου να πάμε την πόλη μας ακόμη ένα βήμα μπροστά. Πρόκειται για καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά της πόλης, με έργο και προσφορά, αλλά και όρεξη για δουλειά. Είμαι βέβαιη ότι θα συμβάλλει σημαντικά στο έργο που έχουμε αναλάβει. Τον καλωσορίζω λοιπόν στη Συμπολιτεία και του εύχομαι καλή δουλειά και καλή συνεργασία».

Ο δημοτικός σύμβουλος Ηλ. Τσουχνικάς από την πλευρά του δήλωσε:

«Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση που γίνομαι σήμερα κομμάτι μίας άξιας και δυναμικής δημοτικής ομάδας, που έχει θέσει υψηλούς στόχους για την πόλη. Δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση του Δήμου μας. 

»Ευχαριστώ τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά και όλους τους νέους συναδέλφους στη Συμπολιτεία για το ζεστό καλωσόρισμα και εύχομαι να ευοδωθούν οι προσπάθειες που καλούμαστε όλοι να καταβάλουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet