Η απάντηση της τοπικής της Ν.Δ. στην ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη στον Δήμο Πεντέλης
Πολιτική

Η απάντηση της τοπικής της Ν.Δ. στην ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ για την επίσκεψη Κ. Χατζηδάκη στον Δήμο Πεντέλης

Στην «αιχμηρή» ανακοίνωση της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικής Συμμαχίας Πεντέλης, αναφορικά με την πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, στον Δήμο Πεντέλης, απαντά -εξίσου «αιχμηρά»- η Δημοτική Τοπική Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης.

Στη δική της ανακοίνωση η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Πεντέλης αναφέρει:

Η επίσκεψη του υπουργού Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη στην πόλη μας ξύπνησε τον τοπικό μας ΣΥΡΙΖΑ. Καιρό είχε να ακουστεί. Η συντριπτική ήττα του στις εκλογές, η πανωλεθρία που υπέστη στην πόλη μας εκλογικά σε όλα τα επίπεδα, οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν το κόμμα, που θα καταργούσε το μνημόνιο με έναν νόμο και ένα άρθρο, πίσω 15 μονάδες, είχαν φαίνεται οδηγήσει σε χειμερία νάρκη τους τοπικούς εκπροσώπους του κυρίου Τσίπρα.

Όμως η επίσκεψη υπουργού της κυβέρνησης τους ξύπνησε και ταυτόχρονα μας έδωσε την ευκαιρία να καταλάβουμε για ακόμα μια φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της δημαγωγίας, του ψέματος και του λαϊκισμού. Είναι οι αρνητές της προόδου, είναι εκείνοι που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε στη χώρα μας. Για μια ακόμα φορά απέδειξαν πόσο προσκολλημένοι στο παρελθόν είναι.

Θέλουμε μόνο να ρωτήσουμε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, που κόπτεται για τη δημόσια υγεία:

Αν δεν σας άρεσε που μεταφέρθηκε (όχι έκλεισε, όπως ψευδώς λέτε, αλλά εσείς είστε συνώνυμο του ψέματος) η πτέρυγα «Μπόμπολα», γιατί εσείς που ήσασταν κυβέρνηση από το 2015 μέχρι το 2019 δεν την ανοίξατε; Γιατί παραδώσατε το κτήριο που στέγαζε την πτέρυγα «Μπόμπολα» σε εγκατάλειψη, χωρίς καμία χρησιμότητα για την κοινωνία; Αποφασίστε αν λέτε ψέματα, είστε δημαγωγοί ή ήσασταν ανίκανοι και δεν καταφέρατε να μεταφέρετε πίσω τις κλινικές.

Με ποια μέριμνα παραδώσατε το ΝΙΕΝ στον Δήμο Πεντέλης; Δεν γνωρίζετε ότι το κτήριο είναι επικίνδυνο; Ποιο ήταν το σχέδιό σας ως κυβέρνηση να μην υπάρξει τραυματισμός στον χώρο; Ποια είναι τώρα η πρότασή σας;

Τι ακριβώς κάνατε για τη δίχρονη προσχολική αγωγή; Τόσο πολύ ενοχλείστε που η κυβέρνηση της Ν.Δ. παρέχει στα μικρά παιδιά δωρεάν και ποιοτική δημόσια προσχολική εκπαίδευση;

Ο ισχυρισμός σας ότι ενδιαφέρεστε για τους συνανθρώπους μας με COVID προκαλεί σε εμάς οργή και θυμό. Εσείς, που με θράσος και ανευθυνότητα καλέσατε τον κόσμο σε συγκεντρώσεις στις πλατείες, εσείς που υπηρετείτε ένα αρχηγό που ξεδιάντροπα δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει αν κάποιοι συμπολίτες μας κολλήσουν COVID, από την ανευθυνότητά του να καλεί σε συγκεντρώσεις, δεν μπορείτε να ισχυρίζεστε ότι ενδιαφέρεστε για τη δημόσια υγεία.

Τέλος, θα θέλαμε  να μας υποδείξει η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ τις παρεμβάσεις που έκανε για την περιοχή μας, καθώς και τα προβλήματα που έλυσε κατά την περίοδο 2015-2019.

Μέχρι να μας απαντήσετε, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της, να λύνει τα προβλήματα που άφησε η καταστροφική για τον τόπο μας διακυβέρνησή σας και να αναζητά λύσεις για αυτά που εσείς δεν αγγίξετε καν στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησή σας.

Θα τα ξαναπούμε στην επόμενη επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους στην πόλη μας, που σας ενημερώνουμε ότι δεν θα αργήσει να πραγματοποιηθεί. Ως τότε, καλή σας νύχτα και καλή Ανάσταση!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet