Η Δήμητρα Κεχαγιά θα οδηγήσει τη Συμπολιτεία στις εκλογές τον Μάιο του 2019
Πολιτική

Η Δήμητρα Κεχαγιά θα οδηγήσει τη Συμπολιτεία στις εκλογές τον Μάιο του 2019

Η αναμενόμενη υποψηφιότητα της Δήμητρας Κεχαγιά ως υποψήφιας δημάρχου του Δήμου Πεντέλης με τη δημοτική παράταξη της Συμπολιτείας, στην οποία είχε αναφερθεί το «Ε», παίρνει πλέον και επίσημη διαβεβαίωση.

Η μηχανικός του ΕΜΠ και δημοτική σύμβουλος αναδείχθηκε νέα επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης, «στη μαζική ολομέλεια στελεχών και φίλων του συνδυασμού», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης, όπου η κ. Κεχαγιά περιγράφεται ως «νέο πρόσωπο, με βαρύ βιογραφικό και σημαντική εμπειρία».

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης 3 Οκτωβρίου 2018, «παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων της Συμπολιτείας, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα για συμμετοχή τους στην ειδική συνεδρίαση», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, έγινε ομόφωνα δεκτή η, επίσης, ομόφωνη πρόταση της δημοτικής ομάδας και της πολιτικής γραμματείας της παράταξης για την υποψηφιότητα της Δήμητρας Κεχαγιά στη θέση του επικεφαλής της Συμπολιτείας και υποψηφίου δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Η Δήμητρα Κεχαγιά, τοπογράφος μηχανικός του ΕΜΠ, απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης, με ειδίκευση στην Πολιτική Προστασία και σήμερα στέλεχος του Κτηματολογίου, διετέλεσε αντιδήμαρχος Μελισσίων τη διετία 2009 – 2010, δημοτική σύμβουλος Μελισσίων την περίοδο 2007 – 2010 και δημοτική σύμβουλος Πεντέλης από το 2014 μέχρι σήμερα.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

«Με την επιλογή του υποψηφίου δημάρχου, η Συμπολιτεία γυρίζει σελίδα» αναφέρεται στην ανακοίνωση, στην οποία προστίθενται τα εξής:

Πορεύεται μπροστά με αισιοδοξία, με νέο πρόσωπο στις δημοτικές εκλογές, με στόχο την αλλαγή σελίδας στο Δήμο. 

Πορεύεται με στόχο να μπει τέλος στο τέλμα, στην αδράνεια, στη μονοτονία της τελευταίας οκταετίας.

Η τοπική κοινωνία αφυπνίζεται και ενεργοποιείται ξανά!

Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ θα εκφράσει αυθεντικά όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που ζητούν από τον Δήμο ποιότητα, αποτελεσματικότητα, όραμα. 

Η μαζική συμμετοχή για πρώτη φορά καταξιωμένων συμπολιτών μας στη νέα μας πορεία είναι ήδη μια μεγάλη αλλαγή! Είναι η βάση για τη νίκη στις εκλογές. 

Η συσσωρευμένη εμπειρία, των παλαιότερων στελεχών μας, είναι το εχέγγυο της επιτυχίας.

Πρώτη μεταξύ ίσων, η νέα μας επικεφαλής Δήμητρα Κεχαγιά συνδυάζει και τα δύο. Το νέο πρόσωπο της αυτοδιοίκησης, με την εμπειρία.

Από σήμερα η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και η Δήμητρα Κεχαγιά ξεκινούν μια αυθεντική πορεία προς την κοινωνία, με στόχο τη νίκη στις εκλογές και την αλλαγή σελίδας στο Δήμο Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet