Η Δ. Κεχαγιά αποδέσμευσε τον Γ. Δρόσο και την Τ. Κατοίκου από τη Συμπολιτεία
Πολιτική

Η Δ. Κεχαγιά αποδέσμευσε τον Γ. Δρόσο και την Τ. Κατοίκου από τη Συμπολιτεία

Στο πλαίσιο των συναντήσεων της επικεφαλής Δήμητρας Κεχαγιά με στελέχη και μέλη της Συμπολιτείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον εν ενεργεία σήμερα δημοτικό σύμβουλο της Συμπολιτείας Γιώργο Δρόσο.

Η παράταξη του Δήμου Πεντέλης σημειώνει σχετικά: «Παρότι ο κ. Δρόσος εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να συμμετέχει στα κοινά της πόλης, διαφάνηκε ότι εξετάζει την πιθανότητα να είναι υποψήφιος με άλλον δημοτικό συνδυασμό. Η κ. Κεχαγιά τόνισε ότι η θέση της Συμπολιτείας ότι η παρούσα δημοτική αρχή κάνει κακό στον τόπο, παραμένει σταθερή και μάλιστα δικαιώνεται από τα γεγονότα. Οι αρχές της Συμπολιτείας δεν αλλάζουν και δεν είναι υπό διαπραγμάτευση και συμβιβασμούς».

Έτσι, αφού η κ. Κεχαγιά ευχαρίστησε τον κ. Δρόσο για τη μέχρι σήμερα προσφορά του στη Συμπολιτεία τον αποδέσμευσε από τον συνδυασμό.

Επίσης, αποδέσμευσε από τον συνδυασμό και τη δημοτική σύμβουλο Ευσταθία (Τούλα) Κατοίκου, της οποίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, ο αδελφός έχει δηλώσει ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

«Η Συμπολιτεία θα συνεχίσει την πορεία της με μοναδικό στόχο την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής στον Δήμο μας, ανανεωμένη με πληθώρα νέων υποψηφίων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό της. Παραμένει δε, πρόθυμη να συνεργαστεί με όποιους θέλουν να ξεφύγουμε από το σημερινό τέλμα και την αδράνεια στην οποία έχει περιέλθει η πόλη από τη σημερινή δημοτική αρχή» επισημαίνει η παράταξη του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet