Η Πεντέλη 2020 «καρατομεί» τη δημοτική σύμβουλό της Α. Μπούσουλα για τον ΣΜΑ Μελισσίων
Κοινωνία

Η Πεντέλη 2020 «καρατομεί» τη δημοτική σύμβουλό της Α. Μπούσουλα για τον ΣΜΑ Μελισσίων

Πολιτικές εξελίξεις πυροδότησε η σημερινή (21/12) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης για τον Σταθμό Μεταφόρτησης Απορριμμάτων. Η παράταξη Πεντέλη 2020 προχώρησε στη διαγραφή της δημοτική συμβούλου της Αρχοντίας Μπούσουλα-Χάνου για την «εκκωφαντική απουσία της» από τη συνεδρίαση.

Στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Με την παρούσα και σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 5 του ν. 3852/2010, διαγράφουμε από τη δημοτική ομάδα του δημοτικού συνδυασμού ΠΕΝΤΕΛΗ 2020 – ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΞΥΠΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΗ την εκλεγμένη με την παράταξή μας δημοτική σύμβουλο Αρχοντία Μπούσουλα – Χάνου. Η αδικαιολόγητη εκκωφαντική απουσία της από τη  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21/12/2020 για τη λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία ή μη Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάττων (ΣΜΑ) στον περιβάλλοντα χώρο του Κοιμητηρίου Μελισσίων απέχει παρασάγγας από τις αρχές και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού μας, καθώς σε καμία περίπτωση:

  1. Δεν ήταν ΠΡΑΣΙΝΗ, αφού η προστασία του Πεντελικού όρους και των ρεμάτων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα.
  2. Δεν  ήταν ΕΞΥΠΝΗ, αφού το εν αγνοία του συνδυασμού μας απεσταλμένο σχετικό τοπογραφικό διάγραμμα αναγράφει ως παρατηρήσεις όλες τις αποτρεπτικές νομοθετικές διατάξεις για την καταλληλότητα του συγκεκριμένου χώρου.
  3. Δεν ήταν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, αφού δεν αντιπροσωπεύει τη θέση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών της πολιτικής γραμματείας του συνδυασμού μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet