Κινητικότητα στον χώρο της κεντροδεξιάς στην Πεντέλη – Στα… σκαριά νέος συνδυασμός
Πολιτική

Κινητικότητα στον χώρο της κεντροδεξιάς στην Πεντέλη – Στα… σκαριά νέος συνδυασμός

Συνεχίζεται η κινητικότητα στον Δήμο Πεντέλης, όπου οι προεκλογικές ζυμώσεις, αλλά και εντάσεις, δίνουν και παίρνουν.

Το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα εστιάζεται στον χώρο της κεντροδεξιάς.

Η παράταξη του Λευτέρη Κοντουλάκου, Μπροστά Μαζί, συνεχίζει να ανακοινώνει υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους ενόψει των εκλογών του Μαΐου του 2019.

Από πλευράς μείζονος μειοψηφίας, αναμένεται η ανακοίνωση του στελέχους που θα οδηγήσει ως επικεφαλής την παράταξη στην αυτοδιοικητική κάλπη. Απόφαση που, ωστόσο, προκαλεί – σύμφωνα με πληροφορίες του «Ε» – ουκ ολίγες «αναταράξεις» στο εσωτερικό της Συμπολιτείας, κάποιες εκ των οποίων πιθανότατα εκδηλωθούν και προς τα έξω το αμέσως επόμενο διάστημα.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν να προετοιμάζεται νέος συνδυασμός κεντροδεξιάς χροιάς, του οποίου θα ηγηθεί Μελισσιώτης, που δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι συζητήσεις με ανθρώπους από τον χώρο της οικονομίας, αλλά και της επιστήμης, για τη συμμετοχή τους στο νέο σχήμα είναι αρκετά προχωρημένες και τις επόμενες μέρες αναμένεται να δημοσιοποιηθεί επίσημα ο νέος συνδυασμός.

Εάν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες αυτές, τότε στον χώρο της κεντροδεξιάς θα έχουμε τρεις συνδυασμούς που θα διεκδικήσουν τη δημαρχία του Δήμου Πεντέλης, εκτός κι αν στη διαδρομή προς την κάλπη προκύψουν πολιτικές συγχωνεύσεις…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet