Λάβρος ο Λ. Κοντουλάκος για τη διαρκή ομάδα διοίκησης έργου της διοίκησης Κεχαγιά στον Δήμο Πεντέλης
Πολιτική

Λάβρος ο Λ. Κοντουλάκος για τη διαρκή ομάδα διοίκησης έργου της διοίκησης Κεχαγιά στον Δήμο Πεντέλης

Με δηκτική γλώσσα σχολιάζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξη «Μπροστά Μαζί», Λευτέρης Κοντουλάκος, τη σύσταση διαρκούς ομάδας διοίκησης έργου, στην οποία προχώρησε η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά.

«Σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου, η ντεκόρ δήμαρχος Πεντέλης κ. Κεχαγιά δημιούργησε νέα ομάδα διοίκησης που θα τη βοηθά λέει στο έργο της… τώρα ποιο είναι το έργο της αυτό είναι άλλο θέμα» σχολιάζει σχετικά ο δημοτικός σύμβουλος, προσθέτοντας ότι η νέα επιτροπή αποτελείται από 10 πολίτες, «οι οποίοι προφανώς θα δίνουν και εντολές στους εργαζόμενους του Δήμου Πεντέλης».

«Φανταστείτε, λοιπόν, οι αντιδήμαρχοι να διαφωνούν με τη συγκεκριμένη επιτροπή, αλλά να συμφωνούν μερικώς οι 3 από τους 5 εντεταλμένους συμβούλους. Οι μόνοι που θα λένε “πετάει ο γάιδαρος” θα είναι οι 5 ειδικοί συνεργάτες της δημάρχου και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, καθώς είναι έμμισθοι» συνεχίζει ο κ. Κοντουλάκος και προσθέτει:

«Με αυτά και με αυτά, μέσα σε 7 μήνες της συνδιοίκησης Κεχαγιάς – Παλαιοδήμου, μετράμε ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο, αλλά βλέπουμε την ύπαρξη της ακόλουθης αυλής:

  • Αντιδήμαρχοι: (7)
  • Εντεταλμένοι σύμβουλοι: (5)
  • Ειδικοί έμμισθοι συνεργάτες: (5)
  • Γενικός Γραμματέας: (1)
  • Πρόεδροι Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας: (2)
  • Νέα Επιτροπή: (10)

»Έχουμε δηλαδή 30 άτομα για να βοηθάνε την κ. Κεχαγιά. Το μόνο που είναι σίγουρο στην Ελλάδα όταν ΔΕΝ θες να κάνεις έργο, είναι να φτιάξεις αμέτρητες επιτροπές. Άξιος λοιπόν ο τίτλος της ντεκόρ δημάρχου. Υποχρέωσή μας όμως είναι να της θυμίσουμε τη λαϊκή παροιμία. “Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet