Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Η δημοτική αρχή να πάρει θέση αναφορικά με το άνοιγμα των εκπαιδευτικών δομών τη Δευτέρα 1η Ιουνίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης: Η δημοτική αρχή να πάρει θέση αναφορικά με το άνοιγμα των εκπαιδευτικών δομών τη Δευτέρα 1η Ιουνίου

Σύμφωνα με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης δεν αποτελεί ζήτημα το «εάν θα ανοίξουν τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, αλλά οι προϋποθέσεις κάτω από τις οποίες θα επανεκκινήσουν τη λειτουργία τους οι εν λόγω δομές».

Ειδικότερα, η παράταξη σημειώνει ότι «η κυβέρνηση της Ν.Δ. προχωρά στο άνοιγμα των Δημοτικών Σχολείων, των Νηπιαγωγείων και των Παιδικών Σταθμών χωρίς να λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα που θα εξασφαλίζουν στοιχειωδώς τους όρους υγιεινής και ασφάλειας, σύμφωνα με τις υποδείξεις των επιστημόνων».

Επίσης προσθέτει ότι «δεν λαμβάνονται ούτε κατ’ ελάχιστον υπόψη οι σχετικές ανησυχίες, οι διεκδικήσεις ακόμα και οι πρακτικές προτάσεις που καταθέτουν εδώ και μέρες οι φορείς των γονέων και των εκπαιδευτικών», καλώντας τη δημοτική αρχή «να πάρει συγκεκριμένη και δημόσια θέση τόσο απέναντι στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, όσο και απέναντι στην κυβέρνηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet