ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “Ασήμι λέρα δεν κολλάει κ. Στεργίου”
Πολιτική

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: “Ασήμι λέρα δεν κολλάει κ. Στεργίου”

Από το γραφείο Τύπου του συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Πεντέλης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Καρατζή, εκδόθηκε ανακοίνωση που αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του συνδυασμού του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, το οποίο -σύμφωνα με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ- επιχειρεί να “θολώσει” τα προεκλογικά νερά, σπέρνοντας “προβοκάτσιες περί αλώσεως της παράταξης του ΚΚΕ στην Πεντέλη”. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ανακοινώνοντας το ψηφοδέλτιό του σε δελτίο Τύπου ο κ. Στεργίου, επικεφαλής της παράταξης Δημοτική Συμμαχία, και νυν Δήμαρχος, δηλώνει ότι στον συνδυασμό του συμμετέχουν υποψήφιοι από όλα το κόμματα, πλην Σύριζα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι και κομμουνιστές ή οπαδοί και φίλοι του ΚΚΕ εντάσσονται στο ψηφοδέλτιό του. Επίσης, με αυτή τη δήλωση δίνει με έμμεσο τρόπο στήριξη στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φειδοπιάστη, αφού εξαιρώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, τον αναγάγει σε βασικό πολιτικό του αντίπαλο, ουδέν αναληθέστερο βέβαια, αλλά πιθανά έτσι να εξυπηρετούνται και άλλου είδους προεκλογικοί στόχοι. Και ο νοών…

Δεν γνωρίζουμε από ποίες πηγές παίρνει ο κ. Στεργίου κομματικές ταυτότητες, ούτε ποιος του τις δίνει. Επειδή όμως είμαστε οι μόνοι οι οποίοι γνωρίζουμε τα μέλη του ΚΚΕ, τους οπαδούς, τους φίλους και τους ψηφοφόρους μας, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον, πολύ δε περισσότερο από τα μέλη της Ν.Δ., (όπως ο κ. Στεργίου), καθώς και των μίσθαρνων παπαγάλων του Δημάρχου, που εδώ και καιρό σπέρνουν προβοκάτσιες ότι άλωσαν το ΚΚΕ και τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, τους πληροφορούμε ότι πρώτα πρέπει να μάθουν την ιστορική παράδοση και τις βαθιές ρίζες του ΚΚΕ στην περιοχή και μετά να αυτοβαυκαλίζονται. Γιατί στο «ασήμι λέρα δεν κολλάει» όπως λέει και η λαϊκή παροιμία.

Φυσικά αν ο κ. Στεργίου εννοεί την εξαργυρωμένη παρουσία της κ. Μασμανίδου Κατερίνας στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. και των άλλων συναφών πολιτικών υπολειμμάτων, π.χ. του ΠΑΣΟΚ, που συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο του κ. Στεργίου, να του πούμε ότι η εν λόγο κυρία έχει ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ εδώ και 15 χρόνια από την κομματική οργάνωση Μελισσίων του ΚΚΕ, οπότε η πιο σύντομη απάντηση είναι το παιδικό τραγουδάκι «μας πήρατε, μας πήρατε βαρέλι δίχως πάτο» κύριε Δήμαρχε. Σας το χαρίζουμε.

Τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι, οι ψηφοφόροι και οι οπαδοί συμμετέχουν, στηρίζουν και ψηφίζουν το ψηφοδέλτιο της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, με υποψήφιο Δήμαρχο το Τάσο Καρατζή, τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet