ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Δεν επιλέγουμε το μικρότερο κάθε φορά κακό»
Πολιτική

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: «Δεν επιλέγουμε το μικρότερο κάθε φορά κακό»

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Πεντέλης, με επικεφαλής τον Τάσο Καρατζή, ευχαριστεί, με ανακοίνωσή της, τους δημότες του Δήμου που την ψήφισαν, καλεί τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης να μην προτιμήσουν κανέναν από τους υπόλοιπους συνδυασμούς στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών, καθώς και να στηρίξουν τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην ψηφοφορία για τις ευρωεκλογές.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Καταρχήν θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με την ψήφο τους στήριξαν τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ στις εκλογές της 18ης του Μάη, όσους άντεξαν στις πιέσεις, στους εκβιασμούς, στις προσπάθειες εκμαυλισμού και εξαγοράς της συνείδησής τους.

Ευχαριστούμε όλους όσους δεν ενέδωσαν στα εκφυλιστικά φαινόμενα του οπαδισμού και της πόλωσης που κυριάρχησε όχι μόνο προεκλογικά, αλλά επί 3 τουλάχιστον χρόνια, και με την ψήφο τους στη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ, επικρότησαν την καθαρότητα της πολιτικής, τη συνέπεια λόγων και έργων διαχρονικά της παράταξης που στηρίζεται από το ΚΚΕ.

Για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζουμε τη θέση μας για την 2η Κυριακή, διότι πολλοί εδώ και πολλές μέρες προσπαθούν με προβοκάτσιες να παραπλανήσουν την ξεκάθαρη θέση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και του ΚΚΕ, σχετικά με τον β΄ γύρο.

Το ΚΚΕ και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ έγκαιρα έχουν ξεκαθαρίσει αυτό το ζήτημα από την αρχή της εκλογικής μάχης, να μην προτιμήσουν κανέναν από τους υπόλοιπους συνδυασμούς οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας.

Ο ισχύον εκλογικός νόμος με τον β’ γύρο, νοθεύει την επιλογή του λαού, ενώ ταυτόχρονα διευκολύνει συνδιαλλαγές κάτω από το τραπέζι. Το ΚΚΕ και η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, δεν υπέκυψε ούτε πρόκειται να υποκύψει σε διλήμματα και να επιλέγει το μικρότερο κάθε φορά κακό, που στο τέλος αποδεικνύεται είτε εξίσου, είτε χειρότερο κακό.

Αυτό δεν σημαίνει παθητικότητα, ούτε ουδετερότητα. Σημαίνει ότι δείχνουμε τον δρόμο της πραγματικής φιλολαϊκής διεξόδου για τον λαό μας, μαζί με την ετοιμότητα, από την άλλη κιόλας μέρα των εκλογών, για σκληρή αναμέτρηση και αγώνα για ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν.

Συνεχίζουμε δυναμικά. Δίνουμε με πείσμα τη μάχη, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο χέρι την Κυριακή 25 του Μάη για τις ευρωεκλογές στέλνοντας το μήνυμα της ανατροπής των πολιτικών και των κομμάτων εκείνων που έφερε τις λαϊκές οικογένειες στην εξαθλίωση.

Ο λαός να δείξει εμπιστοσύνη στο ΚΚΕ, που δεν δεσμεύεται από αντιλαϊκές αποφάσεις, ανέντιμες υπογραφές και επικίνδυνες συναινέσεις, όπως άλλα κόμματα που διεκδικούν την ψήφο του λαού και θέλουν είτε να συνεχίσουν το αντιλαϊκό τους έργο, είτε να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη.

Ψήφος στις ευρωεκλογές στο ΚΚΕ σημαίνει ότι χτίζονται προϋποθέσεις αναγέννησης του κινήματος, του λαού, συγκέντρωσης δυνάμεων, σε όφελος του λαού. Δώστε δυναμική στο ΚΚΕ για θετικές διεργασίες που θα μας πάνε μπροστά. Καλή δύναμη σε όλους!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet