Λευτέρης Κοντουλάκος: Δέχτηκα απειλές από τον δήμαρχο Πεντέλης!
Πολιτική

Λευτέρης Κοντουλάκος: Δέχτηκα απειλές από τον δήμαρχο Πεντέλης!

Απειλές από το δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, δέχτηκαν κατά τη χθεσινή συζήτηση του προϋπολογισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος και η πρώην πρόεδρος του Σώματος και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Ευαγγελία Μπουσίου.

Αυτό κατήγγειλε ο κ. Κοντουλάκος σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον «Επικοινωνία 94FM» και τις «Δημοτικές Διαπλοκές», ξεκαθαρίζοντας ότι με αυτή τη συμπεριφορά του ο δήμαρχος δεν θα καταφέρει να συνεργαστεί με κανέναν ενόψει απλής αναλογικής…

«Με αυτή τη συμπεριφορά τού κ. Στεργίου θεωρώ ότι κανείς από τις υπόλοιπες παρατάξεις δεν θα κάτσει να συνεργαστεί μαζί του. Όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί συνδυασμοί μιλάνε μεταξύ τους. Αν βγει ξανά δήμαρχος ο Στεργίου, ο Δήμος μας θα είναι ένα ακυβέρνητο καράβι», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Κοντουλάκος.

Ο ίδιος εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν πριν από περίπου 10 μήνες στην ανεξαρτητοποίηση από την παράταξη του δημάρχου, αλλά και στην απόφασή του να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Δήμου Πεντέλης.

«Ο ρόλος μας δεν είναι να χαϊδεύουμε τα αυτιά του δημάρχου! Δεν είχα άδικο που αποχώρησα πριν 10 μήνες, ο κατήφορος ήταν μεγάλος και δύσκολος. Έχει ένα στρατιωτικό στυλ ο δήμαρχος, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίσει τη στρατιωτική του καριέρα από τη δημαρχιακή», ήταν τα λόγια του κ. Κοντουλάκου.

Τέλος, ο επικεφαλής του συνδυασμού Μπροστά Μαζί απέδωσε στην κόντρα του κ. Στεργίου με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, το πολιτικό φλερτ που έχει προκύψει με τη Ρένα Δούρου.

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet