Με τον Κ. Βαρλαμίτη θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του 2023 η Πεντέλη Πόλη Πρότυπο
Πολιτική

Με τον Κ. Βαρλαμίτη θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές του 2023 η Πεντέλη Πόλη Πρότυπο

Ο Κώστας Βαρλαμίτης εκλέχτηκε επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη Πόλη Πρότυπο, ύστερα από ανοιχτή ολομέλεια των μελών και φίλων της παράταξης στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Ο Κ. Βαρλαμίτης προέρχεται από τον τραπεζικό χώρο, όπου κατείχε ανώτερες διοικητικές θέσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, τόνισε ιδιαίτερα ότι η δημοτική παράταξη είναι «μια πρωτοβουλία που φιλοδοξούμε να αποτελέσει τη βάση συσπείρωσης των προοδευτικών δυνάμεων για την κατάκτηση της πλειοψηφίας στις δημοτικές εκλογές, αλλά και για να κάνουμε την πόλη μας πόλη που θα αποτελεί:

  • Υπόδειγμα Προσήλωσης στην βελτίωση της καθημερινότητας & της ποιότητας ζωής όλων των κατοίκων, με πολιτισμό, ανθρωπιά, κοινωνική αλληλεγγύη και φυσικά με αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση.
  • Υπόδειγμα αειφόρας λειτουργίας, με πράσινο παντού, με μηδενισμό του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και με αρμονική ένταξη του αστικού ιστού στο φυσικό περιβάλλον
  • Υπόδειγμα τεχνολογικής πρωτοπορίας, σύγχρονης και ανοικτής παιδείας και ανάδειξης των νέων μας σε κινητήρια και ζωογόνο δύναμη.
  • Υπόδειγμα συμμετοχικής δημοκρατικής λειτουργίας, πολιτικού πολιτισμού και καθολικής προσβασιμότητας όλων των πολιτών, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς».

Στην ίδια ολομέλεια παρουσιάστηκε και το σήμα της παράταξης, που, όπως αναφέρει η παράταξη, συμβολίζει τις τρεις πόλεις με τους πολίτες του Δήμου, ενωμένες πάνω στο εμβληματικό βουνό της Πεντέλης, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την προοπτική τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet