Μπροστά Μαζί: Η δήμαρχος Πεντέλης παραδέχεται ότι διαπράττει παράβαση καθήκοντος
Πολιτική

Μπροστά Μαζί: Η δήμαρχος Πεντέλης παραδέχεται ότι διαπράττει παράβαση καθήκοντος

Για παράβαση καθήκοντος εγκαλεί τη δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μπροστά Μαζί Λευτέρης Κοντουλάκος. Αφορμή η έγγραφη απάντηση σε σχετικό ερώτημα της παράταξης αναφοριώς με τη διατήρηση στη θέση του διευθυντή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου του κ. Γιάννη Ξανθάκου, ο οποίος την ίδια στιγμή είναι διευθυντής Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

«Τελικά κάποια πράγματα συμβαίνουν μόνο στον Δήμο Πεντέλης. Η δήμαρχος κ. Κεχαγιά παραδέχεται εγγράφως ότι διαπράττει παράβαση καθήκοντος, αφού δεν απαλλάσσει τον κ. Ξανθάκο από τα καθήκοντα του διευθυντή Πολιτικής Προστασίας, του οποίου τα βασικά καθήκοντα είναι διευθυντής Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, καθώς σύμφωνα τον Ν. 3584/2007 απαγορεύεται κάποιος διευθυντής να προΐσταται δύο διευθύνσεων για διάστημα πέρα των δύο μηνών.

Η απάντηση της δήμαρχου σχετικό μας ερώτημα

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως έχει χάσει την μπάλα και οι γνωστοί συμβουλάτορές της ( πρώην αποτυχημένοι δήμαρχοι), την οδηγούν μια ώρα αρχύτερα στην έξοδο από τον Δήμο Πεντέλης.

Στις δε υπόλοιπες ερωτήσεις μας, η ντεκόρ πλέον δήμαρχος απάντησε a la carte. Εμείς ως παράταξη, με σταθερές απόψεις, γνωρίζοντας τα προβλήματα του Δήμου Πεντέλης, θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε την ανεπάρκειά της μέχρι την ώρα που θα αποχωρεί από το δημαρχείο ως η πιο αποτυχημένη δήμαρχος».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet