Μπροστά Μαζί: Τι συμβαίνει στα οικονομικά του Δήμου Πεντέλης κ. Παλαιοδήμο; O Τιτανικός βουλιάζει;
Πολιτική

Μπροστά Μαζί: Τι συμβαίνει στα οικονομικά του Δήμου Πεντέλης κ. Παλαιοδήμο; O Τιτανικός βουλιάζει;

«Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε με τρεις πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις». Με αυτήν ακριβώς τη φράση του Brecht, έμοιαζε, σύμφωνα με τη δημοτική παράταξη Μπροστά Μαζί, «η πορεία της συνδιοίκησης Κεχαγιά – Παλαιοδήμου, από την πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για το ξεπούλημα της καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης, έως τη χθεσινοβραδινή (30/6) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου».

Ειδικότερα, ο συνδυασμός του κ. Λευτέρη Κοντουλάκου σημειώνει ότι «η παράταξη της συνδιοίκησης φάνηκε να παραπαίει, με δημοτικούς της συμβούλους να δηλώνουν αποχή από θέματα της ημερήσιας διάταξης, ενώ οι συνδυασμοί της αντιπολίτευσης, ως καλοκουρδισμένη μηχανή, ξεκίνησαν να δείχνουν ποιος έχει το πάνω χέρι στο Δημοτικό Συμβούλιο», ενώ προσθέτει:

«Εκ νέου λάβαμε απόφαση με 18 ψήφους υπέρ και 13 κατά, για να ανακληθεί η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, στην, δε, 1η αναμόρφωση του προυπολογισμού, καταψηφίστηκε η πρόταση της συνδιοίκησης, με 14 ψήφους υπέρ και 17 κατά.

»Και εκεί που νόμιζαν πως όλα είχαν τελειώσει, η αντιπολίτευση κατάφερε και πέρασε, με 17 ψήφους υπέρ και 14 κατά, τα δωρεάν τροφεία για όλους τους γονείς».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης η παράταξη αναφέρει ότι «μοναδικές παραφωνίες στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός βέβαια από τις ασυμφωνίες των δημοτικών συμβούλων της συνδιοίκησης, ήταν η ανύπαρκτη αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Άντα Μπούσουλα, που έδινε μαθήματα καλής θελήσεως και πίστης προς τον συνδυασμό της Συμπολιτείας, για να την εντάξουν στους κύκλους της», συμπληρώνοντας ότι «δεν μας κάνει καμία εντύπωση η στάση της, διότι αλλάζει τους συνδυασμούς σαν τα πουκάμισα με μοναδικό στόχο την απόκτηση καρέκλας και μισθού».

Ακόμη, ο συνδυασμός τονίζει ότι «ο έτερος συνδιοικητής, ανύπαρκτος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Άγγελος Παλαιοδήμος, που βέβαια από την μια στηρίζει την ιδιωτικοποίηση της Καθαριότητας για να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη και από την άλλη σε εσωτερική του αλληλογραφία, που μέρος της διαβάστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, δείχνει να είναι σίγουρος για τη χρεωκοπία του Δήμου Πεντέλης, μιλά για μόνο μια εταιρεία που κατέθεσε προσφορά και πως θα τους κρεμάσουν στα μανταλάκια, μιλά για έσοδα που είναι στον πάτο, μιλά για νέα εντέλεσθε» και συνεχίζει με άμεση ερώτηση προς τον αντιδήμαρχο σημειώνοντας:

«Τελικά τι συμβαίνει στα οικονομικά του Δήμου κύριε Παλαιοδήμο;;; Πρέπει να γνωρίζουμε…ή μόλις σας δούμε να πηδάτε από τη βάρκα, θα καταλάβουμε πως ο Τιτανικός βουλιάζει;».

Όσο για τη δήμαρχο κ. Κεχαγιά, επισημαίνεται ότι «το μόνο που ήξερε να πει στο τέλος είναι… πως υπάρχει διαρροή στην αντιπολίτευση. Μάλλον η διαρροή πρέπει να είναι κάπου αλλού, ίσως στο μυαλό της, γιατί τα χθεσινά γεγονότα τη διέψευσαν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet