Μ. Γραφάκος: “Ύποπτος ο διαγωνισμός για τα κοιμητήρια”
Πολιτική

Μ. Γραφάκος: “Ύποπτος ο διαγωνισμός για τα κοιμητήρια”

Ανοιχτές… αιχμές προς τη διοίκηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη αφήνει, μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Γραφάκος με αφορμή την κατάθεση προσφοράς μελετών για τα κοιμητήρια του Δήμου (Δείτε τη σχετική Ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης).

Ειδικότερα, με δύο αναρτήσεις του, ο κ. Μ. Γραφάκος κάνει λόγο για “ύποπτο διαγωνισμό”, αφού -όπως τονίζει- η προθεσμία για την υποβολή των σχετικών προσφορών ήταν “ασφυκτική” και μάλιστα εν μέσω του Δεκαπενταύγουστου.

Η πρώτη ανάρτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ, στις 17 Αυγούστου 2014, αναφέρει: “Αν επί δικής μας διοίκησης κάναμε διαγωνισμό που έληγε 18/8!!! για να βρούμε μελετητή, όπως κάνει τώρα η διοίκηση Στεργίου, οι ηθικολόγοι σημερινοί συνοδοιπόροι του Στεργίου θα έλεγαν…. ρε πώς αλλάζουν οι καιροί και οι άνθρωποι… Σαφώς ο διαγωνισμός είναι ύποπτος…”.

Στις 19 Αυγούστου 2014, ο κ. Μ. Γραφάκος επανέρχεται στο θέμα και σε νέα ανάρτηση στη σελίδα του στο facebook αναφέρει: “Η πρόσκληση ενδιαφέροντος για αναζήτηση μελετητή, μελέτης αξίας 22.000 ευρώ, από τη διοίκηση Στεργίου του Δήμου Πεντελης, έγινε με ανακοίνωση την Τετάρτη 13 Αυγούστου το μεσημέρι. Με ημερομηνία κατάθεσης προσφορών και δικαιολογητικών τη Δευτέρα 18 Αυγούστου, δηλαδή προθεσμία μόλις δύο εργάσιμες μέρες, η μία η παραμονή του 15αύγουστου, που ήταν και τριήμερο φέτος. Τι δεν καταλαβαίνετε???”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet