Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Μπροστά Μαζί
Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Μπροστά Μαζί

Στην κατάμεστη αίθουσα του δημαρχείου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Μπροστά Μαζί.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Ελένη Γκρέτσα και Θέκλα Μαντέλη, αλλά και τα στελέχη Θανάσης Κώτσης, Μαρία Τουγουντζόγλου, Αθηνά Σύλλα, Ξένια Χαλικιοπούλου, Ευρυδίκη Ιωαννίδου, Αριστοτέλης Κάντας, Ρένα Βλάχου-Δαύλεια, Κώστας Άνθιμος, Ιωσήφ Παπαγεωργίου και Σάκης Γεωργακόπουλος, υποδέχονταν τους καλεσμένους.

Το «παρών» στην εκδήλωση του συνδυασμού έδωσε πλήθος κόσμου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και πολλοί δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πεντέλης, καθώς και πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο επικεφαλής του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, Αντώνης Φειδοπιάστης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Πεντέληθεν, Γιώργος Κατσικογιάννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Μωραΐτης, Γιάννης Ζώης, Παναγιώτης Μούστρης, Μιχάλης Κολιός, Γιώργος Τζεβελέκας, Κώστας Καλλανιώτης, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, Σούλα Καπράλου, οι τοπικοί σύμβουλοι Μαίρη Δούκα-Λασιθιωτάκη, Ηλίας Αλεξόπουλος, Βάσω Σιμάτου, η πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, ο αντιπρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής, Μιλτιάδης Παπαδάκης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης, Φώτης Φωτίου, ο γενικός διευθυντής Ειδήσεων & Ενημέρωσης του OPEN, Δημήτρης  Μιχαλέλης, ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πεντέλης, Νίκος Μαδάκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών «Άγιος Γεώργιος – Γκιούλμπαξε», Παναγιώτης Γκατζόλης, με τον γραμματέα του συλλόγου, Γιώργο Μαγιάτη, ο πρόεδρος του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Πεντέλης, Κώστας Κωσταντάκης, ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού, Γιώργος Τσεβάς, ο αντιπρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πεντέλης, Νίκος Μπούρας, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης, Ζήνα Πανταζοπούλου, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Δασικών Υπαλλήλων, Γιώργος Παππαδιάς, ο πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου «Άρης Πεντέλης», Στέλιος Χριστοδούλου, η πρόεδρος του συλλόγου Κρητών «Αρετούσα», Χρυσούλα Μπαμπου, η πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Πεντέλης, Βούλα Βέργου, ενώ ευχετήρια επιστολή απέστειλε ο τ. δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, οποίος δεν παρέστη λόγω έκτακτου οικογενειακού ζητήματος. 

Στην εκδήλωση επίσης παρέστησαν ο υπ. βουλευτής της Ν.Δ. Σάκης Ιωαννίδης, η περιφερειακή σύμβουλος Πολυτίμη Λεονάρδου, καθώς και η σύμβουλος για θέματα πολιτισμού του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, Φωτεινή Βρύνα.

Σε ανακοίνωση του συνδυασμού Μπροστά Μαζί σημειώνεται σχετικά με την εκδήλωση:

Η παρουσία και η σύμπνοια των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου συμβολίζει ουσιαστικά τη σχέση καλής συνεργασίας και συμπόρευσης που αποτυπώνεται και στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το κάλεσμα του επικεφαλής Λευτέρη Κοντουλάκου προς τη δήμαρχο Δήμητρα Κεχαγιά να συνταχθεί μαζί τους, καθώς όπως τόνισε στην σύντομη ομιλία του «δεν μπορεί σήμερα να είμαστε δέσμιοι γραφικών προτάσεων και αποτυχημένων γραφικών συνταγών του παρελθόντος», αναφερόμενος ενδεικτικά  στην τελευταία προσπάθεια της διοίκησης να αναστήσει και να επαναφέρει μια αμαρτωλή δημοτική επιχείρηση που η πόλη και ιδίως οι πολίτες πληρώνουμε ακόμα και σήμερα.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί, Λ. Κοντουλάκος δήλωσε:

«Πιστεύω ότι η δήμαρχος κ. Κεχαγιά στην κοπή πίτας του συνδυασμού της με δυσκολία θα συγκεντρώσει μεγαλύτερο αριθμό δημοτικών συμβούλων, παρά τη βοήθεια του κ. Παλαιοδήμου. Είναι σαφές και πρέπει να το αντιληφθεί και η κ. Κεχαγιά ότι οι μονομερείς και ανεδαφικές αποφάσεις της διοίκησης έχουν ως συνέπεια την απορρύθμιση του Δήμου και κυρίως την υποβάθμιση των δημοτικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet