Συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης την Παρασκευή 10/9 με κύριο θέμα την απόδοση τιμών στον Μ. Θεοδωράκη
Πολιτική

Συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης την Παρασκευή 10/9 με κύριο θέμα την απόδοση τιμών στον Μ. Θεοδωράκη

Με αφορμή τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πεντέλης, την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, μέσω τηλεδιάσκεψης, από τον πρόεδρό του, Λουκά Μακρή, μετά από πρόταση της δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά.

Η δήμαρχος σχετικά με την πρόταση σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρει σχετικά:

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ένωσε με τη μουσική του όλους τους Έλληνες. Έχουμε χρέος συντεταγμένα ως κοινωνία να τον τιμήσουμε με σεβασμό ανάλογο της μεγάλης του προσφοράς στην πατρίδα μας και είμαι βέβαιη ότι η συζήτηση που θα γίνει στο ΔΣ θα καταλήξει στην καλύτερη δυνατή πρόταση για αυτό.

»Ο Μίκης Θεοδωράκης, έχει συνδεθεί με την πόλη μας, με τα Μελίσσια, με σχέση ζωής. Είναι κάτι που δεν πρέπει να το λησμονούμε, ούτε εμείς, ούτε οι επόμενες γενιές.

»Προκειμένου να βοηθήσω στη λήψη της καλύτερης δυνατής απόφασης, προτίθεμαι να εισηγηθώ στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο, μετά από διεξαγωγή συζήτησης που θα ακουστούν όλες οι απόψεις, θα καταλήξουμε σε εκείνη την πρόταση που θα εκφράσει καλύτερα την ευγνωμοσύνη της πόλης μας και των κατοίκων της, στο μεγάλο Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη».

Διαβάστε τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet