Συγχαρητήρια Λευτέρη Κοντουλάκου στη Δήμητρα Κεχαγιά
Πολιτική

Συγχαρητήρια Λευτέρη Κοντουλάκου στη Δήμητρα Κεχαγιά

Τα συγχαρητήριά του στη νέα δήμαρχο Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δίνει ο επικεφαλής της παράταξης Μπροστά Μαζί, Λευτέρης Κοντουλάκος.

Υπενθυμίζουμε ότι ο συνδυασμός του κ. Κοντουλάκου στον α΄ γύρο των δημοτικών εκλογών κατέλαβε ποσοστό 9,50% (1.609 ψήφοι) και θα εισέλθει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με τρεις έδρες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Λ. Κοντουλάκου:

Συγχαρητήρια στη νέα δήμαρχο Πεντέλης κ. Δήμητρα Κεχαγιά.

Ευχόμαστε με τις πράξεις και τις πρωτοβουλίες της να οδηγήσει πραγματικά τον Δήμο Πεντέλης στη νέα εποχή, αφήνοντας κατά μέρος τις αντιδικίες Στεργίου Γραφάκου και αλλάζοντας σελίδα στα κοινά της πόλης μας.

Άλλωστε δεν μπορεί να είναι πυξίδα της το μοντέλο διοίκησης του Δήμου Μελισσίων (2006-2010), μια διοίκηση που συσσώρευσε πολλά δεινά στον Δήμο Πεντέλης.

Σε αυτή την κατεύθυνση θα μας βρει αρωγούς και συμπαραστάτες, δίχως αντιπαροχές και καρέκλες.

Όσον αφορά στον απερχόμενο δήμαρχο κ. Στεργίου, στον οποίο καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ασκήσαμε έντονη πολιτική κριτική, εμμένουμε στη θέση μας ότι τα τελευταία χρόνια με τις πράξεις και τις παραλείψεις του, αλλά και με την απόφασή του να συμμετέχει εκ νέου στις δημοτικές εκλογές αδίκησε τον ίδιο του τον εαυτό, αδίκησε την πολύχρονη προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση και συνάμα δεν βοήθησε τον Δήμο Πεντέλης να πάει μπροστά, σε μια νέα εποχή.

Από την πλευρά μας, ως συνδυασμός μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο θα στηρίξουμε ότι θεωρούμε θετικό για την πόλη και τους πολίτες και θα επιδιώξουμε την υλοποίηση των προγραμματικών μας προτάσεων.

Επιπλέον, άμεσα σηκώνουμε τα μανίκια, όλα τα μέλη του συνδυασμού μας και συμμετέχουμε ενεργά στη δύσκολη προσπάθεια που έχουμε μπροστά μας και αυτό το καλοκαίρι για την προστασία του Πεντελικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet