Συμπολιτεία: Ραντεβού στα δικαστήρια παλικαρά, συκοφάντη & λασπολόγε Στεργίου
Πολιτική

Συμπολιτεία: Ραντεβού στα δικαστήρια παλικαρά, συκοφάντη & λασπολόγε Στεργίου

«Παλικαρά», «συκοφάντη» και «λασπολόγο» αποκαλεί τον δήμαρχο Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η δημοτική παράταξη Συμπολιτεία απαντώντας σε ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης στην οποία η διοίκηση του πρώην Δήμου Μελισσίων κατηγορείται για «κακοδιαχείριση δημοσίου χρήματος», «αδιαφάνεια» και για «διακίνηση χρημάτων χέρι-χέρι».

Η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης τονίζει ότι οι κατηγορίες του κ. Στεργίου είναι «αβάσιμες». Μάλιστα, υπενθυμίζει δήλωση του κ. Στεργίου, όπως σημειώνει, μπροστά στις δικαστικές Αρχές, κατά την οποία ο δήμαρχος φέρεται να είπε: «Δεν εννοούσα τίποτε περισσότερο από αυτό το γράφει το δελτίο Τύπου… Σέβομαι και τιμώ τον κ. Γραφάκο…».

Μάλιστα, η Συμπολιτεία δίνει… ραντεβού με τον δήμαρχο… ξανά στα δικαστήρια, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Παλικαρά, συκοφάντη και λασπολόγε Στεργίου άλλα έλεγες τρεμάμενος στις δικαστικές αίθουσες
«Σέβομαι και τιμώ τον κ. Γραφάκο… Ποτέ δεν άφησα αιχμές για την ηθική του…»

Ο γνωστός συκοφάντης και λασπολόγος Στεργίου επανήλθε. Ο άνθρωπος δυστυχώς δεν αλλάζει στα 70 του. Το ψέμα, η συκοφαντία και η λασπολογία είναι η δεύτερη φύση του.

Σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέσαμε για τον σκανδαλώδη και αδιαφανή τρόπο, χωρίς μάλιστα οικονομικά στοιχεία, που θέλει να αναθέσει τον οδοφωτισμό της πόλης σε εργολάβο, ο κ. Στεργίου δεν είπε κουβέντα και περιορίστηκε σε έναν οχετό λάσπης…

Απόσπασμα πορίσματος εισαγγελικών Αρχών

O κ. Στεργίου ξεχνά:

  • Ότι έστειλε 22 υποθέσεις των προκατόχων του στον εισαγγελέα, οι οποίες μπήκαν στο αρχείο ως αβάσιμες.
  • Ότι το πόρισμα των εισαγγελικών αρχών που αναφέρει επί λέξη: «Εν συνόλω ως επισημαίνεται εις την εν λόγω έκθεση από το έτος 2006 έως το 2010 τα έσοδα του Δήμου Μελισσίων αυξήθηκαν κατά 18,07% ήτοι κατά 1.529.926,76 ευρώ, το έλλειμμα αυτού υπέστη μείωση της τάξεως του 79,29% ήτοι μείωση 1.148.703,01 ευρώ, τα πάγια περιουσιακά στοιχεία του Δήμου αυξήθηκαν κατά ποσοστό 63% ήτοι κατά 20.322.963,77 ευρώ και τα ίδια κεφάλαια αυξήθηκαν κατά ποσοστό 41,06% ήτοι κατά 9,903.778,95 ευρώ, γεγονότα που καταδεικνύουν συνετή και επωφελή για το Δημόσιο διοικητική και οικονομική διαχείριση».
  • Ότι τρεμάμενος μπροστά στη δικαστική έδρα για να μην καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση ψέλλιζε ότι «Σέβομαι και τιμώ τον κ. Γραφάκο, ποτέ δεν άφησα αιχμές για την ηθική του…».
  • Ότι ο ίδιος ερευνάται από τη δικαιοσύνη για το ΤΑΠ και για τα χρήματα της ΕΥΔΑΠ στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, που είχαν υπεξαιρεθεί και ήρθαν ξαφνικά σε σακούλα στο δημαρχείο…

Αλλά, όπως η σουπιά πετά το μελάνι της, έτσι και ο κ. Στεργίου μιλά για πληρωμές σε εργολάβους, προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ξεχνά φυσικά ότι η αναγκαιότητα της συγκεκριμένης ενέργειας είχε αναλυθεί επαρκώς σε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μελισσίων οκτώ χρόνια πριν!!!

Κάνουμε την πρόβλεψη: Όταν θα ξαναβρεθεί ο κ. Στεργίου μπροστά στη δικαστική έδρα, μετά από σχετική μήνυση που θα του υποβληθεί, τρεμάμενος πάλι θα λέει: «Δεν εννοούσα τίποτε περισσότερο από αυτό το γράφει το δελτίο Τύπου… Σέβομαι και τιμώ τον κ. Γραφάκο…».

Ραντεβού ξανά στα δικαστήρια Στεργίου. Στο εξής σε προειδοποιούμε, μη μας κουνάς το χέρι για θέματα ηθικής… Θα σου το κόψουμε από τη ρίζα…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet