Σύγκληση του Δ.Σ. Πεντέλης για τη συγκρότηση επιτροπής ορίων μεταξύ των Δήμων Πεντέλης και Ραφήνας-Πικερμίου ζητούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης
Κοινωνία

Σύγκληση του Δ.Σ. Πεντέλης για τη συγκρότηση επιτροπής ορίων μεταξύ των Δήμων Πεντέλης και Ραφήνας-Πικερμίου ζητούν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης

Με σημερινή (14/10) επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πεντέλης οι δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων Δημοτική Συμμαχία, με επικεφαλής τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με επικεφαλής τον Αντώνη Φειδοπιάστη, Μπροστά Μαζί, με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο, Πεντέληθεν, με επικεφαλής τον Γιώργο Κατσικογιάννη και Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλής τον Σπύρο Κωνσταντά, ζητούν δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος προκειμένου η δήμαρχος να το ενημερώσει για ποιους λόγους ζήτησε να συγκροτηθεί η «Επιτροπή Ορίων» μεταξύ των Δήμων Πεντέλης και Ραφήνας-Πικερμίου και στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο να λάβει σχετικές αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα έρχεται μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της παράταξης Μπροστά Μαζί όπου, μεταξύ άλλων, γινόταν λόγος για πιθανά σχέδια παραχώρησης της Νταού Πεντέλης στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου από τη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, ενώ καλούνταν οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ζητούν σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Αναλυτικά το αίτημα των παρατάξεων:

Προς: Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης κ. Μακρή Λουκά

Παρακαλούμε όπως, σύμφωνα το άρθρο 67 παρ. 2 του Ν.3852/2010, το οποίο έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 10 παρ. 2 του Ν.4674/2020, συγκαλέσετε διά ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Ενημέρωση από τη Δήμαρχο και λήψη σχετικών αποφάσεων σε συνέχεια της Α.Π.121073/4-10-2021 απόφασης του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, η οποία εκδόθηκε σε συνέχεια και του 5030/11.08.2021 εγγράφου του Δήμου Πεντέλης.

Οι αιτούντες δημοτικοί σύμβουλοι:

  1. Παπακωνσταντίνου Δημοσθένης
  2. Κολιός Μιχαήλ
  3. Τζεβελέκας Γεώργιος
  4. Μουαμελετζής Γεώργιος
  5. Μωραΐτης Κωνσταντίνος
  6. Ζώης Ιωάννης
  7. Βιλιώτης Ηλίας
  8. Τόλιος Νικόλαος
  9. Βορέας Γεώργιος
  10. Μούστρης Παναγιώτης
  11. Φειδοπιάστης Αντώνιος
  12. Κοντουλάκος Ελευθέριος 
  13. Μαντέλη Θέκλα
  14. Γκρέτσα Ελένη
  15. Κωνσταντάς Σπύρος
  16. Κατσικογιάννης Γεώργιος

Η Α.Π.121073/4-10-2021 απόφαση του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet