“Τελευταία προεκλογική παρτίδα Στεργίου”
Πολιτική

“Τελευταία προεκλογική παρτίδα Στεργίου”

Με επιστολή που απέστειλε την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 (και δημοσιεύεται σήμερα, λόγω της 24ωρης απεργίας στα ΜΜΕ) η δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη, καλεί τη δημοτική αρχή να συνεχίσει τη συνεδρίαση τους 31ης Μαρτίου 2014, που διεκόπη εν μέσω επεισοδίων (δες Διακοπή συνεδρίασης εν μέσω επεισοδίων – VIDEO), ενώ καταφέρεται για άλλη μια φορά κατά της διοίκησης του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, τον οποίο κατηγορεί για προεκλογικά παιχνίδια. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Τα τελευταία προεκλογικά χαρτιά της παίζει η διοίκηση Στεργίου σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει, έστω κι εκβιαστικά, την ψήφο κάποιων συνδημοτών μας. Έτσι, ενώ «χρωστά» στην πόλη τη συνέχιση της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 31 Μαρτίου 2014 για το εργοστάσιο καύσης απορριμμάτων στο Πεντελικό, την οποία παράνομα και πραξικοπηματικά διέκοψε η πρόεδρος του Σώματος Ευαγγελία Μπουσίου, προχωρεί σε νέα συνεδρίαση σήμερα 8 Απριλίου 2014.

Μάλιστα, το τρίτο θέμα της σημερινής συνεδρίασης αφορά στην «εκδίκαση ενστάσεων κατά της υπ’ αριθµ. 196/2011 απόφασης του ∆ηµοτικού Συµβουλίου Πεντέλης περί παραλαβής του Β1 Σταδίου της Πολεοδοµικής Μελέτης Επέκτασης Αναθεώρησης Τµηµάτων των Π.Ε. 3 (Λάκκα Ρήγα, Μποκόρου) και 4 (Παληάγιαννης, Σαλίγκαρος, Ηπειρώτικα, Κακιά Σκάλα) της ∆ηµοτικής Κοινότητας Μελισσίων (Εισήγηση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)». Ολωσδιόλου… τυχαία η διοίκηση Στεργίου φέρνει προς συζήτηση, εν μέσω προεκλογικής περιόδου, ένα ζήτημα που «καίει» εδώ και χρόνια πολλούς συνδημότες μας, επιχειρώντας να τους καταστήσει «ομήρους» ενόψει των εκλογών. Κι αυτό, όταν γνωρίζει καλά ότι θα πάμε ξανά σε ανάρτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα, θα υπάρξουν και νέες ενστάσεις δημοτών και τελικώς το θέμα θα πρέπει να επανέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο τους επόμενους μήνες.

Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών και ο επικεφαλής της Αντώνης Φειδοπιάστης δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουν τα προεκλογικά τερτίπια του δημάρχου και της παράταξής του. Δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετάσχουμε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζητούμε από τη διοίκηση του Δήμου:

  • Να συνεχιστεί ΑΜΕΣΑ η παρανόμως διακοπείσα συνεδρίαση της 31ης Μαρτίου, ώστε να μπει οριστικό τέλος στα σχέδια για δημιουργία εργοστασίου καύσης στο Πεντελικό.
  • Να σταματήσει το, έτσι κι αλλιώς, άσκοπο «παιχνίδι» της να φέρνει, λίγες μέρες πριν στηθούν οι δημοτικές κάλπες, θέματα που άφησε για χρόνια να «αραχνιάζουν» στα γραφεία της, επιχειρώντας να εγκλωβίσει το εκλογικό σώμα.

Επιτέλους, κ. Στεργίου, πόσο δύσκολο είναι ν΄ αντιληφθείτε ότι το 2014 δεν είναι 2010. Τώρα σας γνωρίζουν και στα Μελίσσια και στη Νέα Πεντέλη. Ό,τι και να κάνετε, όσα παλιομοδίτικα προεκλογικά όπλα κι αν επιστρατεύσετε, δεν μπορείτε να αλλάξετε την πορεία των πραγμάτων. Είστε, ευτυχώς, παρελθόν για την Πεντέλη…

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet