Τι επισημαίνει η Μ. Τουγουντζόγλου για την υποψηφιότητά της
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τι επισημαίνει η Μ. Τουγουντζόγλου για την υποψηφιότητά της

Μήνυμα προς τους δημότες του Δήμου Πεντέλης απευθύνει, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της για δημοτική σύμβουλος Μελισσίων, η κ. Μαρία Τουγουντζόγλου.

Η κ. Τουγουντζόγλου, η οποία θα κατέλθει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019 με την παράταξη Μπροστά Μαζί, Μελίσσια – Ν. Πεντέλη – Πεντέλη, απευθυνόμενη προς τους συνδημότες της επισημαίνει τα εξής:

Αγαπητοί συνδημότες,

Έχω την ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για τις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, αφού πρώτα ευχαριστήσω τον Λευτέρη Κουντουλάκο για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό μου και τη δυνατότητα που μου δίνει να υλοποιήσω το όραμά μου με τον συνδυασμό του, Μπροστά Μαζί, Μελίσσια – Ν. Πεντέλη – Πεντέλη.

Όπως είναι κατανοητό από όλους μας η απόφαση ενός ανθρώπου να εμπλακεί στον πολιτικό στίβο της πόλης του είναι προσεκτική και συνάμα εξόχως σοβαρή.

Καθώς έχω μεγαλώσει μέσα σε μια οικογένεια με σημαντική πολιτική και ιδιαίτερα αυτοδιοικητική πορεία, έμαθα ότι καλός πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης.

Η ενεργή μου συμμετοχή στα κοινά της πόλης ξεκίνησε το 2016 με τη σχολική κοινότητα. Στόχος μου  η διαμόρφωση της ποιοτικής μαθητικής ζωής στον Δήμο Πεντέλης. Ως μονογονεϊκή οικογένεια με δύο υπέροχες κόρες, ήταν μονόδρομος για μένα η εξέλιξη της ακαδημαϊκής, αλλά και κοινωνικής εκπαίδευσης των παιδιών, που αποτελεί τη βάση για μελλοντικούς σωστούς πολίτες. Από τη δραστηριότητα μου αυτή νιώθω πολύ περήφανη από τα εγκωμιαστικά σχόλια που ακούω για τη δυναμική προσφορά μου. Αυτό μου δίνει δύναμη και ώθηση να εντάξω στον αγώνα μου την Κοινωνική Πολιτική, αναζητώντας στηρίγματα σε χαλεπούς καιρούς, γιατί ο πολίτης χρειάζεται από τον Δήμο του πλήρη στήριξη.

Εύχομαι σε όλους να ψηφίσουν με το χέρι στην καρδιά για τη γειτονιά τους και να αποσυνδέσουν τις κομματικές τους προτιμήσεις, για το συμφέρον τους που δεν είναι άλλο από την επίλυση των προβλημάτων της πόλης τους.

ΜΑΖΙ θα πάμε τον Δήμο μας ΜΠΡΟΣΤΑ, για τα παιδιά μας, τους γονείς μας, τους δημότες μας!!!

Μετά τιμής,

Μαρία Τουγουντζόγλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet