Το “Κίνημα Δεν Πληρώνω”… ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ
Πολιτική

Το “Κίνημα Δεν Πληρώνω”… ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

Μετά από συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής του “Κινήματος Δεν Πληρώνω” αποφασίστηκε η στήριξη και ενεργή συμμετοχή στη δημοτική παράταξη ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ, με υποψήφιο δήμαρχο τον Αντώνη Φειδοπιάστη. Στο δημοτικό ψηφοδέλτιο της παράταξης, το “Κίνημα Δεν Πληρώνω” θα εκπροσωπήσει το μέλος της Σ.Ε. Ηλίας Παπαδόπουλος, οικονομολόγος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος, με πλούσια δράση στην περιοχή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “οι συναγωνιστικές και πολιτικές σχέσεις του Κινήματος Δεν Πληρώνω με μέλη της δημοτικής παράταξης «Πεντέλη εν δράσει» χτίστηκαν μέσα από τους καθημερινούς αγώνες της τοπικής κοινωνίας και όχι σε κλειστές αίθουσες. Αγωνιστήκαμε μαζί ενάντια στο κλείσιμο των νοσοκομείων της περιοχής (Παπαδημητρίου, Αμαλία Φλέμινγκ, Σισμανόγλειο), ενάντια στην περιβαλλοντική υποβάθμιση του Πεντελικού Όρους και στον πολυμέτωπο αγώνα της τοπικής Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης.

Εφαρμόζοντας την αλληλεγγύη στην πράξη, προχωρήσαμε σε δεκάδες επανασυνδέσεις ρεύματος και νερού σε φτωχοποιημένα νοικοκυριά των Μελισσίων και της Πεντέλης, αποτρέποντας σε μεγάλο βαθμό τη γιγάντωση της ανθρωπιστικής καταστροφής που επέβαλαν οι βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης. Καταφέραμε μέσα από συλλογικό και ασυμβίβαστο αγώνα, την αποτροπή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με μεγαλειώδεις δράσεις στο Ειρηνοδικείο της περιοχής. Με όλες αυτές τις βαθύτατα πολιτικές μας δράσεις, πολεμήσαμε ευθέως το φασιστικό δόγμα «ο έχων επιβιώνει, ο μη έχων αποβιώνει», που θέλει να επιβάλλει η τρόικα, η κυβέρνηση και τα φερέφωνά τους στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet