1η τριμηνιαία συνάντηση εκλεγμένων στελεχών της Δημοτικής Συμμαχίας
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

1η τριμηνιαία συνάντηση εκλεγμένων στελεχών της Δημοτικής Συμμαχίας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 η πρώτη 3μηνιαία συνάντηση των εκλεγμένων στελεχών του συνδυασμού Δημοτική Συμμαχία, παρουσία του επικεφαλής της παράταξης, δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Στη συνάντηση, που έχει στόχο, όπως αναφέρει ανακοίνωση του συνδυασμού, την ενημέρωσης αξιολόγηση και τη χάραξη στρατηγικής, παρουσιάστηκε η μέχρι τώρα πορεία της διοίκησης, επισημάνθηκαν ισχυρά και αδύνατα σημεία και δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για την προώθηση του έργου.

Στη συζήτηση επί της στρατηγικής του συνδυασμού τοποθετήθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, με χρονοδιάγραμμα ετήσιο, «οι στόχοι κατά τομέα και δρομολογήθηκαν δράσεις και ενέργειες για την υλοποίησή τους», ενώ η συνάντηση των στελεχών έκλεισε «σε γενικό κλίμα αισιοδοξίας» και ακολούθησε η εβδομαδιαία συνάντηση του συνδυασμού για καφέ.

Καθορίστηκε συνάντηση ενημέρωσης και ευχών Χριστουγέννων του συνδυασμού επί της προώθησης του έργου της διοίκησης και της ετήσιας στοχοποίησης που ενέκριναν τα μέλη της διοίκησης του Δήμου για τις 6 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet