Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων
Κινηματογράφος-Θέατρο

Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων

Βραδιές δωρεάν κινηματογραφικών προβολών διοργανώνονται και φέτος στον Δήμο Πεντέλης από 29 Ιουνίου έως τις 18 Σεπτεμβρίου.

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις βραδιές κινηματογράφου. Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι κάτοικοι του Δήμου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τετάρτη 29 Ιουνίου με την ταινία «Nomadland», ενώ η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου με την ταινία «Μία Τρελή Τρελή Καταδίωξη».

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, για να χαρίσουν μια ευχάριστη εναλλακτική πρόταση για την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των κατοίκων της πόλης. Η ώρα έναρξης των προβολών θα είναι στις 21:00.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δηλώνει σχετικά:

«Ο θερινός κινηματογράφος που αγαπήθηκε στην πόλη μας είναι και φέτος εδώ, με στόχο να εδραιωθεί και να εμπλουτιστεί το Πρόγραμμα Πολιτιστικής Ανάπτυξης του Δήμου μας. Μαγικές βραδιές με προβολές ποιοτικών ταινιών θα γεμίσουν τις καλοκαιρινές και πρώτες φθινοπωρινές βραδιές μας, προσφέροντας ψυχαγωγία και εξωστρέφεια σε μικρούς και μεγάλους.
Σας περιμένουμε όλους στις προβολές μας να μοιραστούμε τη λάμψη της μεγάλης οθόνης απολαμβάνοντας υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές ψυχαγωγίας και διασκέδασης».

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα των προβολών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet