Δωρεάν κινηματογραφικές προβολές από τον Δήμο Πεντέλης από 26/6 έως 7/9
Κινηματογράφος-Θέατρο

Δωρεάν κινηματογραφικές προβολές από τον Δήμο Πεντέλης από 26/6 έως 7/9

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Πεντέλης προσφέρει καλοκαιρινές κινηματογραφίες βραδιές. Θα γίνουν 40 προβολές, συνολικά 20 ταινιών που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους. Έτσι οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ανάπαυλα ψυχαγωγίας και το φετινό καλοκαίρι, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Φέτος οι προβολές θα γίνουν σε δύο σημεία της πόλης και συγκεκριμένα:

  • Στο γνωστό όμορφο χώρο στο Ανοικτό Θεατράκι Μελισσίων (Μαγγίνα), στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, που έχει διαμορφωθεί ειδικά για να φιλοξενήσει τις βραδιές κινηματογράφου.
  • Στο Δημοτικό της Νέας Πεντέλης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26 Ιουνίου με την παιδική ταινία «Lightyear», ενώ η αυλαία θα πέσει την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με την κλασική κωμωδία «Επτά χρόνια φαγούρα».

Οι κινηματογραφικές προβολές θα πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο.

Η ώρα έναρξης των προβολών θα είναι 9 μ.μ.

Η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικά:

«Υποσχεθήκαμε στους πολίτες θερινό κινηματογράφο και για 4η συνεχόμενη χρονιά τηρούμε την υπόσχεσή μας. Έτσι και φέτος προσφέρουμε καλοκαιρινές κινηματογραφικές βραδιές ψυχαγωγίας σε μικρούς και μεγάλους.

Εκτός από τις προβολές ποιοτικών ταινιών, για φέτος έχουμε ακόμα παραστάσεις θεάτρου σκιών και αθλητικά παιδικά δρώμενα για να γεμίσουν το υπόλοιπο καλοκαίρι έως και τις αρχές Σεπτεμβρίου, προσφέροντας ψυχαγωγία και διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε σε όλες τις δράσεις μας για να απολαύσουμε και φέτος υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές στην πόλη μας».

Διαβάστε αναλυτικές λεπτομέρειες

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet