Μουσική εκδήλωση από τους «Λαλητάδες»
Πολιτισμός

Μουσική εκδήλωση από τους «Λαλητάδες»

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουνίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Λαλητάδες» πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Αναμνήσεις από την παλιά Αθήνα ξαναζωντάνεψε η ορχήστρα ποικίλης μουσικής του Πνευματικού Κέντρου Παναγία Βλαχερνών Αμαρουσίου και η πολυπληθής χορωδία του Συλλόγου «Οι Λαλητάδες» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του π. Χρήστου Κατσούλη.

Κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης δήλωσε: «Στη σημερινή εποχή η μετάγγιση πολιτισμού μέσα από τα ανθρώπινα έργα είναι ισχνή. Η προσπάθεια διαφύλαξης της μουσικής παράδοσης με γνησιότητα είναι παρακαταθήκη ζωής και πολιτιστική κληρονομιά. Στηρίζουμε το έργο των πολιτιστικών συλλόγων και στόχος μας είναι η αναβάθμιση των πολιτιστικών υποδομών στον Δήμο μας».

Στην εκδήλωση, εκτός από τον δήμαρχο Πεντέλης, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι αντιδήμαρχοι Άντα Μπούσουλα και Λευτέρης Κοντουλάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Γιώργος Ιατρίδης, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet