Μουσική εκδήλωση από τους «Λαλητάδες»
Πολιτισμός

Μουσική εκδήλωση από τους «Λαλητάδες»

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Ιουνίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Οι Λαλητάδες» πραγματοποίησε μουσική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

Αναμνήσεις από την παλιά Αθήνα ξαναζωντάνεψε η ορχήστρα ποικίλης μουσικής του Πνευματικού Κέντρου Παναγία Βλαχερνών Αμαρουσίου και η πολυπληθής χορωδία του Συλλόγου «Οι Λαλητάδες» υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του π. Χρήστου Κατσούλη.

Κατά τον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης δήλωσε: «Στη σημερινή εποχή η μετάγγιση πολιτισμού μέσα από τα ανθρώπινα έργα είναι ισχνή. Η προσπάθεια διαφύλαξης της μουσικής παράδοσης με γνησιότητα είναι παρακαταθήκη ζωής και πολιτιστική κληρονομιά. Στηρίζουμε το έργο των πολιτιστικών συλλόγων και στόχος μας είναι η αναβάθμιση των πολιτιστικών υποδομών στον Δήμο μας».

Στην εκδήλωση, εκτός από τον δήμαρχο Πεντέλης, παρευρέθηκε ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, οι αντιδήμαρχοι Άντα Μπούσουλα και Λευτέρης Κοντουλάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Γιώργος Ιατρίδης, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων της πόλης και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet