Ο δήμαρχος στην έκθεση κοσμημάτων
Πολιτισμός

Ο δήμαρχος στην έκθεση κοσμημάτων

Στην έκθεση κοσμημάτων, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014 στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των μαθημάτων του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης για την περίοδο 2013 -2014.

Οι μαθητές του τμήματος εικαστικών συμμετείχαν με εκθέματα χειροποίητου κοσμήματος και εικαστικών κατασκευών, δουλεμένα με ασήμι και χαλκό, δημιουργίες ιδιαίτερες και ξεχωριστές, φιλοτεχνημένα με αγάπη, αλλά και επαγγελματισμό που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από ακριβά κοσμήματα.

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Ομίλου Ελένη Κωνσταντακάτου αναφέρθηκε στον νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό και μίλησε για τα σχέδια της νέας περιόδου.

Ο δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε την πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου το κάθε ένα ξεχωριστά, για τη διαρκή έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο του και τη συμβολή τους στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα, “αποτελώντας ένα ζωντανό κύτταρο πολιτισμού στην τοπική κοινωνία”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Επεσήμανε δε ότι η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά που επιδεικνύουν ενισχύουν την ανθεκτικότητα του κοινωνικού ιστού του τόπου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος και Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης «Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας» Λευτέρης Κοντουλάκος, ο αντιδήμαρχος Θεόδωρος Αποστολόπουλος και όλα τα μέλη του Ομίλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet