Ο ληστής… γέμισε το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
Πολιτισμός

Ο ληστής… γέμισε το Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας

Ξεκίνησε το Σάββατο 29 Αυγούστου το πρόγραμμα εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Σεπτέμβριος 2015» που διεξάγεται στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και διοργανώνεται από τον Σύλλογο Φίλων Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας, υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης.

Η θεατρική παράσταση «Ο Ληστής» σε σκηνοθεσία Σταμάτη Κραουνάκη και με πρωταγωνιστή τον Πασχάλη Τσαρουχά, η πρώτη από τις πέντε παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στον χώρο, στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία αφού πλήθος κόσμου γέμισε το Μέγαρο.

O δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης που παρέστη στην εκδήλωση, στον σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων, που σκοπό έχουν τη συντήρηση του κτηρίου του Μεγάρου της Δούκισσας της Πλακεντίας. Επίσης ευχαρίστησε εθελοντές και χορηγούς που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «σε όλες τις δράσεις, είτε αυτές είναι περιβαλλοντικές είτε ανθρωπιστικές, συμμετέχουν και στηρίζουν τους αγώνες του Δήμου για τον άνθρωπο, τον πολιτισμό  και την υλοποίηση του αυτονόητου, ανάδειξη δηλαδή του πολιτιστικού και αναπτυξιακού άξονα “Πεντέλη – Παρθενώνας – Λονδίνο”».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet