«Παίζουμε και δημιουργούμε παρέα με τον Μόζαρτ», στο Μουσικό-καλλιτεχνικό Εργαστηράκι
Πολιτισμός

«Παίζουμε και δημιουργούμε παρέα με τον Μόζαρτ», στο Μουσικό-καλλιτεχνικό Εργαστηράκι

Το επιτυχημένο και πολυταξιδεμένο σε σχολεία όλης της Αττικής μουσικό-παιδαγωγικό πρόγραμμα «Παίζουμε και δημιουργούμε παρέα με τον Μότσαρτ» έρχεται στο Μουσικό-καλλιτεχνικό Εργαστηράκι, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στις 12.00μ.μ.

Με «όχημα» τη μουσική, την κίνηση, το τραγούδι, τη θεατρική έκφραση και τα εικαστικά, τα παιδιά θα εκφραστούν, θα δημιουργήσουν, θα παίξουν και θα διασκεδάσουν.

Παράλληλα, θα μάθουν για τον Μότσαρτ και τη ζωή του, την όπερα, την ορχήστρα και γενικότερα τις τέχνες και το πολιτιστικό περιβάλλον της εποχής του συνθέτη.

Τέλος, θα φτιάξουν και θα πάρουν μαζί τους το δικό τους πορτραίτο του μεγάλου συνθέτη.

Κατάλληλο για παιδιά 4-8 ετών, δεν απαιτούνται προηγούμενες μουσικές γνώσεις.

Κρατήστε τη θέση σας ηλεκτρονικά και κερδίστε μία δωρεάν συμμετοχή για το βιωματικό εργαστήριο «Παίζουμε και δημιουργούμε παρέα με τον Μότσαρτ».

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της ιστοσελίδας https://www.multiartscamp.gr/l/a08-02-paizoyme-kai-dimioyrgoyme-parea-me-ton-motsart-sto-odeio-pentelis/, έως Παρασκευή 7/2/2020 .        

Κόστος συμμετοχής 10€/παιδί (ειδικές τιμές στα αδέρφια) – Τηλ. επικοινωνίας: 6984 474866 & 210 61.33.266, email: [email protected]οm

Επίσημη ιστοσελίδα Multi Arts https://www.multiartscamp.gr/

Ωδείο Πεντέλης Τουρναβίτη, Κορυτσάς 1, Πλατεία Ν. Πεντέλης, 15236, τηλ. επικοινωνίας: 210 6133266

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet