Χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές θεατρικές παραστάσεις και αφηγήσεις παραμυθιών από τον Δήμο Πεντέλης
Πολιτισμός

Χριστουγεννιάτικες διαδικτυακές θεατρικές παραστάσεις και αφηγήσεις παραμυθιών από τον Δήμο Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με την Εκπαιδευτική Θεατρική Ομάδα «ΕΝ ΟΔΩ», με καλλιτεχνικό διευθυντή τον συγγραφέα, σκηνοθέτη, θεατροπαιδαγωγό, δρ. Αντώνη Γάκη, έχει ετοιμάσει δύο χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις και δύο δραματοποιημένες θεατρικές αφηγήσεις χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, με επίκαιρη και διαχρονική θεματολογία, «που έρχονται για να εμπλουτίσουν τον συναισθηματικό κόσμο των μικρών μας φίλων & να τους ευαισθητοποιήσουν για τις ημέρες των Χριστουγέννων, καθώς οφείλουμε να τους μάθουμε ότι στην καρδιά των ανθρώπων κάθε μέρα πρέπει να είναι Χριστούγεννα», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες θεατρικές παραστάσεις και αφηγήσεις, η διοίκηση του Δήμου αναφέρει:

«Αυτά τα Χριστούγεννα φέρνουμε τον πολιτισμό σε κάθε σπίτι του Δήμου Πεντέλης, με θεατρικές παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, μικρά τοπικά δρώμενα που βιντεοσκοπήσαμε σε διάφορες γωνιές της πόλης μας, με διαγωνισμούς και καλλιτεχνικές προτάσεις μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία.

»“Μένουμε Σπίτι” οικογενειακά αυτά τα Χριστούγεννα, με αγαπημένα κοντινά μας πρόσωπα, συντροφιά με πολιτιστικά αγαθά, που αναδεικνύονται ως πολύτιμα μέσα και που θα μας προσφέρουν ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet