Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης για λόγους… δημόσιας υγείας!
Πεντέλη

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης για λόγους… δημόσιας υγείας!

Στο αστυνομικό τμήμα κατέληξαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Πεντέλης που προσπάθησαν να συνεδριάσουν την Παρασκευή 29 Μαΐου σε αίθουσα που τους είχε παραχωρηθεί από τον Δήμο, όπως αναφέρουν. Το επεισόδιο οδήγησε στην υποβολή παραίτησης από το Δ.Σ. της Ένωσης της προέδρου της, Φωτεινής Δεληδήμου και της γενικής γραμματέως, Βασιλικής Καψή.

Όπως αναφέρει η κ. Καψή, στην επιστολή παραίτησής της, ενώ η συνεδρίαση της Ένωσης ήταν σε εξέλιξη με παρόντα 4 από τα 7 μέλη της, στον χώρο εισέβαλαν πέντε γονείς που «με απρεπή συμπεριφορά, φωνάζοντας και απειλώντας μέχρι και να αρπάξουν και να καταστρέψουν το βιβλίο των πρακτικών», επέμεναν να διακοπεί η συνεδρίαση, επικαλούμενοι τα μέτρα αποτροπής διάδοσης του κορωνοϊού!

Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθούν τα μέλη του Δ.Σ. στο αστυνομικό τμήμα και εκεί, για να αποφύγουν την τριήμερη κράτηση λόγω της αυτοφώρου διαδικασίας (δεδομένου ότι μεσολαβούσε και Σαββατοκύριακο), αναγκάστηκαν -όπως υποστηρίζουν- να συναινέσουν στην ακύρωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. και των αποφάσεων αυτής.

Και απ’ ό,τι λέει, από την πλευρά της, η πρόεδρος της Ένωσης δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιοι επιχειρούν να δημιουργήσουν εντάσεις στο έργο της Ένωσης, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι της είναι δύσκολο πλέον να συμμετέχει στο Δ.Σ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet