Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Βεζυργιάννης, ο μακροβιότερος δήμαρχος του Ν. Ψυχικού
orthodoxia.info
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Έφυγε από τη ζωή ο Θάνος Βεζυργιάννης, ο μακροβιότερος δήμαρχος του Ν. Ψυχικού

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 ο μακροβιότερος δήμαρχος του Νέου Ψυχικού, Θάνος Βεζυργιάννης.

Για την απώλειά του, η δημοτική παράταξη Ενωμένη Δημαρχία Πολιτών, με επικεφαλής τον Νίκο Κανελλάκη, εξέδωσε την εξής συλλυπητήρια ανακοίνωση:

Η πόλη μας είναι φτωχότερη από σήμερα καθώς έφυγε από τη ζωή ο μακροβιότερος Δήμαρχος του Νέου Ψυχικού, ο Θάνος Βεζυργιάννης. Ήταν ο άνθρωπος που αναμόρφωσε το Νέο Ψυχικό, που του έδωσε ταυτότητα και χαρακτήρα. Τα μεγάλα έργα υποδομής (Δρόμοι ήπιας κυκλοφορίας, Βαλιάδης, Αθλητικό Κέντρο, οικολογικό πάρκο κ.λπ.), οι πρωτοπόρες περιβαλλοντικές δράσεις, οι αγώνες για την προστασία και επέκταση του οικιστικού χαρακτήρα του προαστίου μας, η υποδειγματική καθαριότητα (βραβείο καθαρότερης πόλης στην Ευρώπη) έχουν συνδεθεί με το όνομά του, τοποθετώντας τον στη συνείδηση όλων μας ως τον καλύτερο Δήμαρχο.

Συνέχισε να προσφέρει και μετά το πέρας της πολυετούς (16 έτη) θητείας του από το νευραλγικό πόστο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών. Και εκεί ήταν πρωτοπόρος, Η Αυτοδιοίκηση του χρωστάει πολλά.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η δημοτική μας παράταξη θα καταθέσει έγγραφη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για μετονομασία του Αθλητικού Κέντρου του Νέου Ψυχικού σε Αθλητικό Κέντρο «ΘΑΝΟΣ ΒΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ». Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για την τεράστια προσφορά του.        

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet