Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία ιδρύουν οι Δήμοι Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού
bankingnews.gr
Κοινωνία

Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία ιδρύουν οι Δήμοι Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού

Ένα ακόμα χρόνιο θέμα λύθηκε στη χθεσινή (7/4) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού, οποία επισημαίνει ότι «πρόκειται για την επιστροφή της Πολεοδομίας του Δήμου μας, στα χέρια του Δήμου μας».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση του Δήμου σημειώνει τα εξής:

Και αυτό το πετύχαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ιδρύουμε μια Αναπτυξιακή Διαδημοτική Εταιρεία ώστε, εκτός από την επιστροφή της πολεοδομίας, να μπορούμε να διεκδικήσουμε και αναπτυξιακά προγράμματα και μάλιστα της ανώτατης κλίμακας.

Η συνεργασία αυτή μας επιτρέπει -ως έχοντες συνολικά οι δυο Δήμοι πάνω από 50.000 κατοίκους- να συμπράττουμε από κοινού στην υλοποίηση της αναπτυξιακής πολιτικής σε δημοτικό, διαδημοτικό, περιφερειακό ή ευρύτερο χώρο, καθώς και στην ωρίμανση έργων υποδομής και την υλοποίηση πολιτικών κοινωνικής συνοχής, ψηφιακής σύγκλισης και αειφόρου ανάπτυξης.

Από τον Δήμο μας θα συμμετέχουν ως διευθύνων Σύμβουλος ο γενικός γραμματέας κ. Δημήτρης Ζεγγίνης, ως αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Ζερβός, πολιτικός μηχανικός και τέως αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, καθώς επίσης ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Διακυβέρνησης και Προγραμματισμού, κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος, η δημοτική σύμβουλος και γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μαρία-Χριστίνα Παλαιολόγου και ως μέλη ο κ. Κρίτων Νεόφυτος, πρώην δήμαρχος Ψυχικού, η κ. Ελένη Παναγιωτοπουλου, πρώην δήμαρχος Φιλοθέης και ο κ. Χρήστος Παπαευαγγελίου, πολιτικός μηχανικός.

Ευχόμαστε ολόψυχα συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο τους, στα μέλη του Δ.Σ. και είμαστε σίγουροι ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια το προάστιό μας!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet