Από 10 έως 31/5 οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και μόνον διαδικτυακά
Κοινωνία

Από 10 έως 31/5 οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού και μόνον διαδικτυακά

Οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς γίνονται από το τμήμα Κοινωνικής Φροντίδας, υπό την εποπτεία της διεύθυνσης Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού του ΝΠΔΔ «ΟΚΑΠΑ» στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, φέτος, οι εγγραφές και οι επανεγγραφές θα γίνουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνει μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας των παιδικών σταθμών, της οποίας η πρόσβαση θα ενεργοποιηθεί την ημέρα έναρξης των αιτήσεων και θα κοινοποιηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΚΑΠΑ και του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, μαζί με οδηγίες για την εγγραφή στην πλατφόρμα και την υποβολή τους.

Για τις εγγραφές ορίστηκε ως προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών το διάστημα από 10 Μαΐου ώρα 00:01 με λήξη της υποβολής 31 Μαΐου και ώρα 23:59, επισημαίνει η διοίκηση, για να προσθέσει ότι η εισφορά των γονέων διαμορφώνεται με βάση οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια, σύμφωνα με την ετήσια σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΠΑ.

Έντυπα ενημέρωσης 2021-2022

  1. Ανακοίνωση για την υποβολή των αιτήσεων στην πλατφόρμα, εδώ
  2. Δικαιολογητικά εγγραφής, κριτήρια μοριοδότησης, εισφορές γονέων (τροφεία), εδώ
  3. Από τον κανονισμό λειτουργίας, εδώ
  4. Παιδαγωγική προσέγγιση-ημερήσιο πρόγραμμα, εδώ

Έντυπα εγγραφής 2021-2022

  1. Ατομική κάρτα υγείας παιδιού, εδώ
  2. Ενημερωτικό-Συγκατάθεση γονέων, εδώ

Πληροφορίες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 9:00-15:00 στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας του «ΟΚΑΠΑ» 210 6834550 – Διεύθυνση  Κοινωνικής Φροντίδας, Αθλητισμού και Πολιτισμού: προϊστάμενη δ/νσης, Βασιλείου Αργυρώ – Τμήμα Κοινωνικής Φροντίδας: προϊσταμένη τμήματος, Παλαιοθοδώρου Μαρία.

Σύνδεσμος εισόδου για ηλεκτρονικές εγγραφές-επανεγγραφές περιόδου 2021-2022: https://polfilothei.intellisoft.gr/

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet