Βγήκαν σε δρόμους και πλατείες οι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού – Έκκληση δημάρχου
Κοινωνία

Βγήκαν σε δρόμους και πλατείες οι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού – Έκκληση δημάρχου

Φαίνεται ότι στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού ο καλοκαιρινός καιρός του Σαββατοκύριακου έδωσε το έναυσμα σε αρκετούς πολίτες να ξεχυθούν στα πάρκα και τις πλατείες, αγνοώντας το κίνδυνο του κορωνοϊού.

Γεγονός που ανάγκασε τον δήμαρχο, Δημήτρη Γαλάνη, να κάνει έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν να βγαίνουν από τα σπίτια τους και, εάν το κάνουν, να είναι για μια σύντομη βόλτα.

«Μην κάθεστε στα παγκάκια, μην χρησιμοποιείτε τα όργανα γυμναστικής. Αποφεύγετε τις πλατείες. Είναι εστίες για τον κορωνοϊό» τονίζει ο δήμαρχος σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και προσθέτει:

«Ο Δήμος μας φημίζεται για το υψηλό μορφωτικό επίπεδο των κατοίκων του. Θέλουμε να έχουμε ένα ξεχωριστό σημείο σε όλη την Ελλάδα όπου κατοικούμε. Ας το αποδείξουμε έμπρακτα! Δεν είναι μόνο το πράσινο, οι πλατείες και οι παιδικές χαρές του. Είμαστε και μεις, οι κάτοικοί του. Σε σας απευθύνομαι ως δήμαρχός σας και είμαι βέβαιος ότι και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση θα δείξουμε ότι έχουμε κοινωνική και ατομική ευθύνη. Γι’ αυτό και καταφέραμε όλα αυτά τα χρόνια, όταν η Αθήνα γέμισε τσιμέντο, να μείνουμε εμείς μια πράσινη ηλιαχτίδα στο κέντρο της! Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε και σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή. Είμαι βέβαιος για σας. Ας το αποδείξουμε όλοι μαζί!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet