Για τη συχνότητα των δρομολογίων της συγκοινωνίας του ΟΣΥ στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού συζήτησαν Δ. Γαλάνης και Β. Ξυπολυτάς
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Για τη συχνότητα των δρομολογίων της συγκοινωνίας του ΟΣΥ στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού συζήτησαν Δ. Γαλάνης και Β. Ξυπολυτάς

Ο δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, υποδέχθηκε σήμερα (7/10) στο γραφείο του τον Βασίλη Ξυπολυτά, πρόεδρο της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε.), που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση και λειτουργία των Οδικών Αστικών Συγκοινωνιών.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν η εξεύερεση λύσεων ανασχεδιασμού των δρομολογίων των γραμμών της αστικής συγκοινωνίας 653, 651 (Ψυχικό), 602 (Ψυχικό-Φιλοθέη), 610 (Φιλοθέη) και 402, 036,140 (Νέο Ψυχικό), ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους κατοίκους του πόλης, καθώς και διερεύνησαν προτάσεις αναφορικά με την αύξηση της συχνότητας των δρομολογίων των αστικών λεωφορείων στην περιοχή.

«Το πρόβλημα της συχνότητας των δρομολογίων της συγκοινωνίας του ΟΣΥ ταλαιπωρεί πολύ τους κατοίκους του Δήμου μας. Τον ευχαριστώ θερμά για το προσωπικό του ενδιαφέρον και τη συνεργασία», αναφέρει, τέλος, ο κ. Γαλάνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet