Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Ας κάνουμε τον εθελοντισμό «στάση ζωής»
Κοινωνία

Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού: Ας κάνουμε τον εθελοντισμό «στάση ζωής»

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, μετά από μια επιτυχημένη περίοδο εθελοντικής δράσης κατά την διάρκεια του πρώτου lockdown και σειρά εθελοντικών κοινωνικών και πολιτιστικών δράσεων για τη στήριξη και ανακούφιση των ευπαθών ομάδων, συνεχίζει τις εθελοντικές δράσεις με απώτερο σκοπό την προσφορά στους πολίτες, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

«Ας κάνουμε τον εθελοντισμό “στάση ζωής” για τη χαρά της προσφοράς, για την χαρά που απορρέει από το καλό, για την χαρά που μας υπαγορεύουν τα ιδανικά της αλληλεγγύης και οι αξίες του ανθρωπισμού», σημειώνει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας:

«Γονείς και εκπαιδευτικοί, παππούδες και γιαγιάδες, οφείλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά μας αυτά τα ιδανικά του εθελοντισμού και να τους μεταλαμπαδεύσουμε τις αναλλοίωτες αξίες του ανθρωπισμού, στις οποίες στηρίχθηκε κάθε κοινωνία για να προοδεύσει έως σήμερα. Στην εποχή των ανθρωπιστικών κρίσεων, ο εθελοντισμός αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που θέλετε να βιώσετε τη χαρά της εθελοντικής προσφοράς και σας καλούμε στην ομάδα εθελοντών του Δήμου μας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή:

  1. Στο πενταψήφιο νούμερο 15310 (που λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο) αναφέροντας τον τομέα στον οποίο θέλουν να βοηθήσουν.
  2. Στη διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού & Παιδείας, στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 213 2014601 και 213 2014681.
  3. Στέλνοντας εκδήλωση ενδιαφέροντος στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected].

«Οι ιδέες σας, η συμπαράσταση και όποιο κομμάτι των δυνάμεων και του ελεύθερου χρόνου σας θέλετε να συνεισφέρετε, είναι ευπρόσδεκτα και πολύτιμα!» καταλήγει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet