Διαδικτυακή συζήτηση για τους τρόπους προφύλαξης των παιδιών από την πανδημία διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού στις 12/1
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διαδικτυακή συζήτηση για τους τρόπους προφύλαξης των παιδιών από την πανδημία διοργανώνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού στις 12/1

Διαδικτυακή συνάντηση-συζήτηση με καλεσμένη την Ελένη Γιαμαρέλλου, καθηγήτρια Παθολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, λοιμωξιολόγο και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, διοργανώνει την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, στις 18:30, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και οι Διευθύνσεις Παιδείας και Πρόνοιας, σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση για τους τρόπους προφύλαξης των παιδιών. Η ομιλία θα περιλαμβάνει τις τελευταίες αξιολογήσεις των επιδημιολογικών δεδομένων από το τριήμερο άνοιγμα των σχολείων.

Η καθηγήτρια θα είναι στη διάθεση των πολιτών για να λύσει τις απορίες και να συζητήσει όλα τα σχετικά θέματα. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ειρήνη Νικολοπούλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνδεθούν μέσω της πλατφόρμας, αλλά και να παρακολουθήσουν τη συζήτηση από το κανάλι του Δήμου στο YouTube και στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet