Διανομή τροφίμων για το Πάσχα σε 103 οικογένειες από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Διανομή τροφίμων για το Πάσχα σε 103 οικογένειες από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Ξεκίνησε τη Μεγάλη Δευτέρα η διανομή τροφίμων για το Πάσχα, από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, σε 103 οικογένειες, που αριθμούν 191 πολίτες, η οποία ολοκληρώθηκε τη Μεγάλη Τετάρτη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το πασχαλινό πακέτο ήταν ιδιαίτερα ενισχυμένο, καθώς, πέρα από τα προϊόντα τακτικής διανομής (που αφορούν ζυμαρικά, κονσέρβες, είδη καθαρισμού, όσπρια, ελαιόλαδο κ.λπ.), οι ωφελούμενοι έλαβαν φέτος δύο είδη κρέατος (αρνί και χοιρινό), φέτα, γραβιέρα, τσουρέκια, πασχαλινά κουλούρια, αναψυκτικά, αυγά και ό,τι χρειάζεται ένα σπίτι, για να στρώσει χωρίς να λείπει τίποτα, ένα παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι- με ποσότητες ανάλογες με τον αριθμό των ατόμων της κάθε οικογένειας.

Η διοίκηση σημειώνει ότι σε οικογένειες με παιδιά προσφέρθηκαν επιπλέον γλυκίσματα και σοκολατένια αυγά. 

Η διανομή πραγματοποιήθηκε με ραντεβού, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, επισημαίνει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι τα προϊόντα προέρχονται από πόρους του Δήμου και από δωρεές τοπικών επιχειρήσεων, αλλά και μεγάλων εταιρειών.

Με αφορμή την προαναφερθείσα διανομή τροφίμων η διοίκηση του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας για την όλη προσπάθεια, τους εθελοντές μας και φυσικά τις επιχειρήσεις για τις δωρεές τους.

»Στηρίζουμε καθημερινά το δίχτυ κοινωνικής προστασίας στο προάστιό μας, με μια ομάδα δυνατή, θετική και πλήρως υποστηρικτική, σε κάθε ανάγκη των συμπολιτών μας!

»Καλό Πάσχα σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet