Δύο νέες θέσεις εργασίας «ανοίγουν» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Δύο νέες θέσεις εργασίας «ανοίγουν» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού ανακοινώνει την πρόσληψη δύο ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών.

Οι ανάγκες του Δήμου εντοπίζονται σε έναν ηλεκτρολόγο απόφοιτο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) και έναν υδραυλικό όμοιας εκπαιδευτικής κατάρτισης.

Η προθεσμία κατάθεσης των αιτήσεων είναι από τις 19 έως και τις 30 Μαρτίου.

Οι προϋποθέσεις της πρόσληψης και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση του δημάρχου της πόλης, Δημήτρη Γαλάνη.

Οδηγίες, για τη συμπλήρωση του εντύπου της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης των ενδιαφερομένων για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Δήμου, όπου επισυνάπτεται και η σχετική αίτηση.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από τους ίδιους πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε και ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου (Μαραθωνοδρόμου 95, Τ.Κ. 15452, Ψυχικό) απευθύνοντάς την στο γραφείο Προσωπικού, υπόψην κ. Ζαφειροπούλου Άννας (τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 213 2014737-765).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων, όπως σημειώνει η δημοτική αρχή στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet