Δ. Γαλάνης: Ενισχύουμε την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Δ. Γαλάνης: Ενισχύουμε την υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού, όπως ενημερώνει ο δήμαρχος, με το που ξεκίνησε η κρίση του κορωνοϊού, εκμεταλλευόμενος τη δυνατότητα της άμεσης ανάγκης πρόσληψης νέου προσωπικού, ήταν από τους ελάχιστους που προχώρησε άμεσα στη δίμηνη πρόσληψη 13 ατόμων στον τομέα της Καθαριότητας. Έτσι, μπόρεσε να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις έντονες ανάγκες από τα κενά που δημιούργησαν οι άδειες ειδικού σκοπού και η απομάκρυνση των ευπαθών ομάδων από τις εργασίες τους.

«Αυτός ήταν και ο λόγος που μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς τους καθαρισμούς και τις απολυμάνσεις που χρειάστηκαν όλο αυτό το διάστημα, με μόλις 50% του ενεργού προσωπικού στη θέση του» τονίζει ο κ. Δημήτρης Γαλάνης.

Επίσης, προσθέτει ότι αμέσως μόλις έληξε η σχετική σύμβαση (Μαρτίου- Απριλίου), ο Δήμος προχώρησε σε νέες προσλήψεις, ώστε να μην προκύψει οποιοδήποτε κενό στο τόσο σημαντικό κομμάτι της καθαριότητας του προαστίου. Ειδικότερα, την Τετάρτη 13/05, ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού προχώρησε στην πρόσληψη 40 νέων εργατών καθαριότητας, καθώς και 4 οδηγών απορριμματοφόρων, για 4 μήνες.

«Η ανάγκη για τη συγκεκριμένη πρόσληψη κρίθηκε ως επιτακτική, καθώς η εκτεταμένη παραμονή των δημοτών μας στις οικίες τους και η ενασχόληση με την εκκαθάριση των νοικοκυριών τους, δημιούργησε αυξημένη ποσότητα απορριμμάτων και μπαζών, τα οποία οφείλουν άμεσα να καθαριστούν» αναφέρει ο κ. Γαλάνης και προσθέτει: «Σε συνδυασμό, δε, με τις επιβεβλημένες και επαναλαμβανόμενες απολυμάνσεις και καθαρισμούς των δρόμων του προαστίου μας, η συγκεκριμένη πρόσληψη κρίνεται ως ιδιαιτέρως πολύτιμη. Τους καλωσορίζουμε όλους. Η συμβολή τους είναι απαραίτητη για τη διασφάλιση της καθαριότητας του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet