Εργασίες στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Κοινωνία

Εργασίες στα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Σε τρία σχολεία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού ολοκληρώθηκαν το τελευταίο διάστημα οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης.

Συγκεκριμένα, στο Γυμνάσιο Φιλοθέης δημιουργήθηκαν και ανακατασκευάστηκαν δύο αίθουσες διδασκαλίας, μετά την απελευθέρωση των γραφείων του ΠΕΚ.

Στο Λύκειο Φιλοθέης ολοκληρώθηκε το έργο αποκατάστασης των εξωτερικών αποχετεύσεων από την τουαλέτα των καθηγητών, ενώ βάφτηκαν οι εξωτερικές επιφάνειες του κτηρίου.

Στο Λύκειο Νέου Ψυχικού αντικαταστάθηκε η παροχή ύδρευσης, περιμετρικά του σχολείου.

Επιπλέον, ο Δήμος υλοποιεί το πρόγραμμα «Φωτεινά Σχολεία», για το οποίο η δημοτική αρχή αναφέρει: «Επαναλειτουργούμε, συνδέουμε, επισκευάζουμε και συμπληρώνουμε τα φωτιστικά σώματα σε όλα τα σχολεία μας. Έχουμε ολοκληρώσει το Γυμνάσιο-Λύκειο Ψυχικού, το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, το Λύκειο Φιλοθέης και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες».

Παράλληλα, προγραμματίζει τη διμηνιαία συντήρηση των αποχετεύσεων σε όλα τα σχολεία, με σκοπό την άριστη λειτουργία και την αποφυγή φθορών των σωληνώσεων.

«Συνεχίζουμε τα έργα, έχοντας άμεση προτεραιότητά μας το να παρέχουμε ένα περιβάλλον φιλόξενο, ασφαλές, ελκυστικό για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet