Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού στην προσπάθεια να ανακουφίσει τις καθημερινές ανάγκες των οικονομικά αδύνατων δημοτών του λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Τι είναι το Κοινωνικό Παντοπωλείο;

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μία πρόσφατα ενταγμένη έννοια στο λεξιλόγιο και στη ζωή των πόλεων που δημιουργήθηκε λόγω των αναγκών της εποχής μας, μιας εποχής που χαρακτηρίζεται από ραγδαία αύξηση των φτωχών, αύξηση των ανέργων, αύξηση των ηλικιωμένων που επιζητούν φαγητό και φάρμακα, κ.ά.

Στόχος του είναι η κάλυψη πρωτογενών αναγκών διαβίωσης, σε σταθερή και τακτική βάση, κατοίκων του Δήμου, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αδυνατούν οικονομικά να ανταποκριθούν στις βασικές βιοποριστικές τους ανάγκες και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για ένταξη στη δομή παροχής βασικών αγαθών, πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (Γεωργίου Τερτσέτη 44, Νέο Ψυχικό, τηλ. 213 2014600, 213 2014650, 213 2014656).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή από εξουσιοδοτημένο δικαιούχο  από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9:30 μέχρι 14:30.

«Ας υποστηρίξουμε όλοι τις προγραμματισμένες δράσεις για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet