Κολλέγιο Αθηνών: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η εισβολή
Κοινωνία

Κολλέγιο Αθηνών: «Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» η εισβολή

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ δυο μαθητών του Κολλεγίου Αθηνών, αναφέρονται οι συγκλίνουσες πληροφορίες για την χθεσινή (20/1) εισβολή στο σχολικό συγκρότημα. Οι έρευνες των αρχών και οι καταθέσεις μαθητών και κηδεμόνων «δείχνουν» καβγά μεταξύ αγοριών με «μήλον της έριδος» μία κοπέλα. Ωστόσο δεν λείπουν και οι ισχυρισμοί ότι το ζήτημα ήταν βαθύτερο και αφορούσε σε υπόθεση με παράνομες ουσίες. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γονέων και μαθητών, πριν από την χθεσινή εισβολή των εξωσχολικών στο Κολλέγιο Αθηνών, είχε προηγηθεί άγριος καβγάς μεταξύ δύο μαθητών σε καφετέρια του Ψυχικού

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες της επίθεσης να είναι μέλη συμμορίας που δρα στην ευρύτερη περιοχή του Ψυχικού μιας και οι αναφορές από το Κολλέγιο μιλούν για άτομα με «ξυρισμένα κεφάλια και μαχαίρια» με πολύ άγριες διαθέσεις. Επίσης πληροφορίες υποστηρίζουν πως ο μαθητής που ζήτησε τον ξυλοδαρμό του συμμαθητή του χθες απουσίαζε από το σχολείο.

Οι δράστες εισήλθαν στο συγκρότημα κατά πάσα πιθανότητα πηδώντας την μάντρα, αλλά έγιναν γρήγορα αντιληπτοί με αποτέλεσμα να κληθεί η Άμεση Δράση. Οι εισβολείς εκμεταλλεύτηκαν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε και εξαφανίστηκαν, ενώ ακόμη αναζητώνται τα ίχνη τους. 

Πηγή: Reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet