Πανικός στο Ψυχικό – Συνταξιούχος ένστολος έβγαλε όπλο για την ουρά στην τράπεζα
wbur.org
Κοινωνία

Πανικός στο Ψυχικό – Συνταξιούχος ένστολος έβγαλε όπλο για την ουρά στην τράπεζα

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε στο Ψυχικό όταν συνταξιούχος ένστολος έβγαλε το όπλο του σε καβγά για την ουρά σε τραπεζικό κατάστημα. Το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου επικράτησε αναστάτωση σε τράπεζα επί της Λεωφόρου Κηφισιάς στον Φάρο Ψυχικού. Ένας συνταξιούχος ένστολος φέρεται να είχε λεκτική αντιπαράθεση με πολίτη για το ποιος είχε προτεραιότητα να εξυπηρετηθεί και να του έδειξε το όπλο του.

Οι πελάτες που βρίσκονταν στην τράπεζα εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκαν στη θέα του όπλου και θεώρησαν ότι ο συνταξιούχος είναι ληστής τραπεζών. Έτσι ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία ότι έξω από την τράπεζα υπήρχε άνθρωπος με όπλο.

Στην τράπεζα έσπευσαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., αλλά και αστυνομικοί από άλλα Τμήματα, καθώς θεώρησαν ότι γινόταν ληστεία. Στη συνέχεια πλησίασαν το συνταξιούχο και τον ακινητοποίησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας μεταφέρθηκε στην Κρατική Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι πρόκειται για ένστολο συνταξιούχο, ο οποίος είχε νόμιμα στην κατοχή του το όπλο.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ONTIME/Πηγή: parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet