Π. Ξυριδάκης: Τα μέτρα πυροπροστασίας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού έχουν δοκιμαστεί
Κοινωνία

Π. Ξυριδάκης: Τα μέτρα πυροπροστασίας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού έχουν δοκιμαστεί

Ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης, καθησυχάζει τους πολίτες σχετικά με τα μέτρα πυροπροστασίας στον Δήμο, τα οποία, όπως επισημαίνει, «έχουν δοκιμαστεί αρκετά χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα».

Λόγω της πρόσφατης τραγωδίας από τις πυρκαγιές στην Αττική ο δήμαρχος ενημερώνει για τις προετοιμασίες που έχει κάνει ο δημοτικός μηχανισμός σε περίπτωση φωτιάς και συγκεκριμένα σημειώνει τα εξής:

Έχοντας στον νου μας την τραγωδία που ζουν συνάνθρωποί μας, και την αγωνία που λογικά έχουν οι κάτοικοι του Δήμου μας, θα ήθελα να ενημερώσω για τις προετοιμασίες που έχει κάνει ο δημοτικός μηχανισμός σε περίπτωση φωτιάς:

  1. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της μέρας η Διεύθυνση Πρασίνου και η Διεύθυνση Καθαριότητος ελέγχουν την περιοχή και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται. 
  2. Από τις 22.00 μέχρι τις 06.00 η επιτήρηση του Δήμου γίνεται από οκτώ αυτοκίνητα ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης και από δύο υδροφόρες της Υπηρεσίας.
  3. Έχει διατεθεί από την ΕΛ.ΑΣ. περιπολικό που ελέγχει όλη την περιοχή καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας. 

Τα μέτρα αυτά έχουν δοκιμαστεί αρκετά χρόνια με πολύ καλά αποτελέσματα. 

Η πρόληψη και η προετοιμασία του αστικού πρασίνου που είναι ευθύνη του Δήμου, αλλά και της Περιφέρειας είναι σε πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Από εκεί και πέρα είναι απαραίτητο να διαβάσει κανεις τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που αφορούν όλους μας σε περιπτώσεις έκτακτων φαινομένων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet