Ράγισε καρδιές η κόρη του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό στο ετήσιο μνημόσυνό του
Κοινωνία

Ράγισε καρδιές η κόρη του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό στο ετήσιο μνημόσυνό του

Ράγισε καρδιές στο ετήσιο μνημόσυνο η κόρη του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου ο οποίος δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό. Με λυγμούς η Γιώτα- Μαρία περιέγραψε τις τραγικές σκηνές που σημάδεψαν τη ζωή της το πρωινό του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018, όταν βγαίνοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού της, αντίκρισε τον πατέρα της νεκρό στο πεζοδρόμιο.

Την Κυριακή τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο κοιμητήριο Παπάγου, το ετήσιο μνημόσυνο του 57χρονου. Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, Ξενιώ και τα δύο παιδιά του, Χρήστος και Γιώτα- Μαρία.

Η τελευταία, σύμφωνα με την Espresso, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν άρχισε να μιλά για τον πολυαγαπημένο της πατέρα.

«Σήμερα είναι μια μέρα που μου θυμίζει τις πιο τραγικές και απελπισμένες στιγμές της ζωής μου. Μια ημερομηνία που με στοίχειωσε για πάντα… Είσαι ένας πατέρας που μόνο καλά έχω να θυμάμαι, που η θύμησή σου με γαληνεύει…» ανέφερε η κόρη του άτυχου φαρμακοποιού στην αρχή του λόγου της.

Η φοιτήτρια Φαρμακευτικής καταφέρθηκε κατά του 52χρονου αρχιτέκτονα, ο οποίος θα καθίσει στις 20 Σεπτεμβρίου στο εδώλιο για τη δολοφονία.

«Ακόμα αναρωτιέμαι πώς το έκανε… Γιατί διέλυσε την οικογένειά μας; Γιατί μας στέρησε τον πατέρα μας;», τόνισε, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του. Ο δράστης φέρεται να έφτασε στη δολοφονία εξαιτίας μιας οφειλής ύψους 300.000 ευρώ που είχε προς το θύμα.

Πηγή: enikos.gr, με πληροφορίες από εφημερίδα Espresso

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet