Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Ομίλου Ψυχικού
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτιστικού Ομίλου Ψυχικού

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ψυχικού (ΠΟΨ), στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ψυχικού, έκοψε την πρωτοχρονιάτική του βασιλόπιτα στην οποία ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Ψυχικού π. Αναστάσιος έδωσε την ευλογία του πριν την κοπή.

Η νέα πρόεδρος του ΠΟΨ Βάντα Χαματζόγλου ευχαρίστησε για την παρουσία τους τον δήμαρχο Δημήτρη Γαλάνη, τους αντιδημάρχους Ελένη Ζέππου-Χαρλαύτη, Δημήτρη Φωτιάδη, Νίκο Ζερβό, τη γραμματέα του Δ.Σ. και αντιπρόεδρο του ΟΚΑΠΑ Μαρία Χριστίνα Παλαιολόγου, τις εφόρους του ΠΟΨ Μαρία Θωμοπούλου και Μαίρη Σαμουελιάν, τον ταμία και στρατηγό Χρήστο Μπολώση, τον δημοτικό σύμβουλο Θανάση Χανακούλα, τον πρώην δήμαρχο Ψυχικού Δημήτρη Μαναό, και τους Κατερίνα Αποστόλου και Δημήτρη Ποντίκα, διοργανωτές της βραδιάς κλασσικού κινηματογράφου, που λαμβάνει χώρα κάθε Δευτέρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου.

Η βραδιά αφιερώθηκε στην τιμητική βράβευση της Κικής Βλουτόγλου -επιτίμου προέδρου του ΠΟΨ, μετά από απόφαση του Δ.Σ.

Η πρόεδρος Β. Χαματζόγλου τόνισε τη μεγάλη προσφορά της κ. Βλουτόγλου στον ΠΟΨ και στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού, δράσεις που έχουν γίνει πλέον θεσμός και θα συνεχίζονται από τα επόμενα Συμβούλια.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η κ. Βλουτόγλου σε μία συγκινητική ομιλία, αναφέρθηκε στις εξαιρετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις που έκανε ο ΠΟΨ κατά τη μακροχρόνια διάρκεια της θητείας της και ευχήθηκε στο νέο Συμβούλιο επιτυχή συνέχεια και νέες πολιτιστικές δράσεις.

Τέλος, ο δήμαρχος Δημήτρης Γαλάνης, φορτισμένος συναισθηματικά, ανακοίνωσε στους παρευρισκόμενους την -μετά από μεγάλη προσπάθεια και πραγματικό αγώνα- επίλυση του μεγάλου προβλήματος της αύξησης του συντελεστή δόμησης, έτσι ώστε να διαφυλαχθεί ο χαρακτήρας του ξεχωριστού πράσινου Προαστίου.

Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα ξεχωριστό δείπνο που παρέθεσε ο ΠΟΨ στα μέλη του και φυσικά με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, το φλουρί της οποίας έτυχε στον συνδυασμό Προάστιο Πρότυπο.

«Και του χρόνου, με υγεία και πολλές δράσεις πολιτισμού» εύχεται η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet